To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Inne gry - Plemiona

qBert - Czw 15 Mar, 2007 21:17
Temat postu: Plemiona
www.plemiona.pl
Gra ktoś? Ja zacząłem wczoraj... Nie powiem jeszcze czy fajna, czy nie za bardzo... W sumie można wejść raz na jakiś czas, ustawić a gra się toczy. W sumie zależnie od czasu jakim się dysponuje tyle można poświęcić tej grze. Jestem w 5 świecie. Ktoś jeszcze?

Uczulony` - Pią 16 Mar, 2007 08:18

ja jestem w 4 xD
qBert - Pią 16 Mar, 2007 10:50

to już trochę czasu grasz... Powiedz w co inwestować na początku oprócz tartaka i cegielni? Zbroić się czy na handel się szykować? Czy jakiegoś typa co dopiero zaczął i ma ok 50P. mogę łatwo ograbić? Jakie muszę mieć wojsko? Bo mam na razie 6 pikinierów :P Rzuć jakąś taktyką :)
Uczulony` - Pią 16 Mar, 2007 11:31

najpierw pobuduj tartak i cegielnie najlepiej na takim samym lvl, pozniej mur obronny i paru wojow do obrony, rynek jest wazny czasami dobre oferty sa, mozna sie wymienic zasobami,
pozniej w rude tak zeby 2 lvl mniej niz tartak i cegielnia, i mozesz zaczac rozbudowywac ratusz , koszary , kuznie. i dalej szkolic wojo, jak masz gdzies blisko opuszczone wioski to wysylaj wojo niech cos zagrabia i zarobia na siebie,

calkiem niedawno zaczalem mam tylko 267 pkt.

Mav - Sob 24 Mar, 2007 08:55

ludzie wezcie w to nie grajcie glupszej gry nie znam jak sie rozbudujecie tak do 1000pkt to jakis koles co ma 10k pkt was najedzie przejmie wioske i bedziecie grac od poczatku wedlug mnie gra jest durna!!!
Uczulony` - Sob 24 Mar, 2007 09:27

dlatego sa sojusze.
qBert - Sob 24 Mar, 2007 12:14

i ciągle są nowe światy gdzie wszyscy zaczynają od zera. Dodam jeszzcze że ja mam ponad 250 pkt i mnie nikt nie napadł jak na razie. Pewnie dlatego ze naleze do plemienia z top20...