Hyde Park - Myslalem ze sie znam...a tu....
kiciper - Nie 18 Mar, 2007 01:28 Temat postu: Myslalem ze sie znam...a tu.... ogladam program leci wywiad......................
jestem polakiem zawsze wiedzialem kto jest prezydentem, premierem wiecie nabierzaco to sie wie!!!!.... nie ba oglada sie telewizje!!!!!
............. tylko z kim czy to prezydent czy to premier............. zonk ....................
sorki chodzi o wieczor sobota ............. malo wlaczylem juz w trakcie i kup...a mysle mozne za malo sie znam nikt z towarzystwa nie pije 5 osob pytam sie czy to premier czy prezydent i ......... sami wiecie co...!!!! Kocham Polske jedyny kraj ktory ma zapasowego prezydenta i rzad sterowany za pomca radia ups.......
....... a wiecie zakazane tytuly "o 2 takich...." "brzydkie kaczatko" , w balecie "taniec labedzi" moze cos jeszcze znajdziecie????
dlaczego do mnie do domu puka CBS???
dzien dobry... uf ....puf.... cos zrobilem???
kyryry - Nie 18 Mar, 2007 01:41
Wstrzymuje sie od odpowiedzi, bo w ankiecie nie ma 3 opcji: kot premiera
W koncu 2 nabojbyl dla kota a nie dla braciszka
Podobno to tak naprawde kot rzadzi naszym krajem .. a kaczory to tylko przykrywka
Uczulony` - Nie 18 Mar, 2007 09:36
t o byl prezydent chyba bo premier wylecial ,gdzies ale nie jestem pewny, a tak wogole to ja sie nieznam i nie chce sie znac na tym.
siatkarz - Nie 18 Mar, 2007 13:36
jak ogladalem skoki kolo 18 w sobote to lecialy jakies napisy smieszne ze o 22:10 bedzie ekskluzywny wywiad z prezydentem... wiec raczej to byl prezydent
MIKAS - Nie 18 Mar, 2007 15:51
zonk... wstrzymuje sie od odp.
spree - Pon 02 Kwi, 2007 07:10
niewiem co ty pijesz, ale chce to samo
|
|
|