CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o dodanie mapy as_oilrig
Aqq - Nie 18 Mar, 2007 14:06 Temat postu: Prośba o dodanie mapy as_oilrigtak jak w temacie, zawsze to jakaś odmiana od standardów.
p.s
jeżeli taki temat był to przepraszam za powtórke, jednak takowego nie znalazłem qBert - Nie 18 Mar, 2007 14:07 absolutnie NIE!Aqq - Nie 18 Mar, 2007 14:10 1 raz spotkałem się z tak szybką odpowiedzią na jakim kolwiek forum " niszczycie standardy " i tak przy okazji uzasadniajcie swoje wypowiedzi w tym poście z góry dziekuje Pozdrawiam qBert - Nie 18 Mar, 2007 14:13 mapy as_ to padaka... to moja odpowiedź. Nikt nie będzie chciał tego grać. Zresztą przy pluginie z nominations to można wrzucić ale i tak wiem że nikt tego nie wybierze...molti - Nie 18 Mar, 2007 14:15 NIE... mapy as_ nie naleza do moich ulubionych Aqq - Nie 18 Mar, 2007 14:16 wrzuć któregoś dnia, z ciekawości zobaczymy co ludzie wybiorą, pozatym nie można odpowiadać za wszystkich każdy ma inny gust oczywiście twoje zdanie jak najbardziej szanuje domeztoz - Nie 18 Mar, 2007 14:22 mapa ogólnie do kitu i jezeli chodzi o as_... to nie ma co dalej pisac...
jak mapa bedzie w mc to jak przyjdzie chwila na glosowanie to oczywiscie "taborety" wybieraja mape typu >office< >italy< >estate< itp... a nastepnie wychodza i na servie gra sie 3on3 ewentualnie prawie jak mix 5on5...Aqq - Nie 18 Mar, 2007 14:33 no nie przesadzaj mapy typu Office czy też Italy są jedymi z najciekawszych map tego moda, chociażby ze względu na ścisłość terenu tutaj pisze o Office bardziej, jeżeli umiesz grać jako tako to każda mapa jest fajna, a te które nie są grane często mają w sobie jeszcze ciekawszy układ rozgrywki takie moje zdanie, bo granie ciągle na tych samych mapach typu dust2 sprowadza się do monotonii niż jeżeli do czegoś nowego a taka właśnie jest as_orling domeztoz - Nie 18 Mar, 2007 15:24 ja jestem zwolennikiem dodawania nowych map... ale to powinny byc mapy naprawde na poziomie... i jak sie robi ankiete o dodanie nowej mapy to powinny byc skriny z mapy i jej krotki opis i ew. link do downloadu jezeli mapa niestandardowa...
proponuje odkopac stare ankiety i zastanowic sie czy nie przydala by sie nowa mapka do mc Aqq - Nie 18 Mar, 2007 15:25 podzielam twoje zdanie co do ogółu MC