CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o Admina // Anvi :)
Anvi - Pią 23 Mar, 2007 11:11 Temat postu: Prośba o Admina // Anvi :)1. Należy przestrzegać netykiety, - Pewnie że tak
2. Trzeba posiadać dużą motywację, - Jasne że mam
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu, - Hmm
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym, - Pewnie że jestem
5. Wymagane informacje:
- Imię, - Paweł
- Nick, - Anvi / Anvi na 30 fpsach / 30 fps
- Klan (Jeśli posiadasz...), - Brak
- E-Mail, - Anvious@gmail.com
- Gadu-Gadu, - 9442732
- Wiek, - 23
- SteamID / Adres IP, - STEAM_0:0:1248303 / 193.151.96.222
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... - Kiedyś C@fe NetSpin, teraz jestem głównym administratorem serwisu StarCrafta www.netwars.pl - moderator forum, administrator Ligi Clan Wars, Laddera Clan Wars, obecnie prawa ręka Head Admina.
Dlaczego ja?:) Wracam do czynnej gry, rzucilem prace przez ktora nie mogłem grać w cs'a, (18h dziennie w pracy ), lepsze łącze zapewniające brak lagów
Większość z was mnie zna nie wyzywam na serverze, a sam staram się uspokojać graczy. Złapałem także kilku czitków na naszej bydzi Uczulony` - Pią 23 Mar, 2007 11:19 Jestem na takWEGier - Pią 23 Mar, 2007 12:22 o rany! tylko nie ty! Obraża innych, haxuje, ciągle przeklina, pije alkohol i bije mniejszych - w ogóle to jestem na TAK!
Anvi, z tego co wiem co nabór jest zamknięty, ale jeżeli zostanie otworzony to masz moje poparciesiatkarz - Pią 23 Mar, 2007 13:41 dosc odpowiedni kandydat na takMoras - Pią 23 Mar, 2007 14:13 Nabór ciągle otwarty.. - raczej na tak kyryry - Pią 23 Mar, 2007 14:45 Jak dla mnie moze byc ale ma jedna wade ... jest z Ostrowa Wielkopolskiego ... a to znaczy ze jes bażantem chcecie miec admina bażanta
Ps. moze tez o adma zloze siatkarz - Pią 23 Mar, 2007 15:31
kyryry napisał/a:
Jak dla mnie moze byc ale ma jedna wade ... jest z Ostrowa Wielkopolskiego ... a to znaczy ze jes bażantem chcecie miec admina bażanta
Ps. moze tez o adma zloze
czegos ja nie wiem? co to za jakeis zwierzece ksywki? sory za ot ale to mnie bardzo zafascynowalo...MIKAS - Pią 23 Mar, 2007 15:32 hmm...dawno nie widzialem na servie,na forum to juz w ogole sie nie udziela,poza tym choleryk,zero kultury,jestem na
TAK Anvi - Pią 23 Mar, 2007 15:45 Siatek, tak na nas mówią ludzie z Kalisza, my za to na nich wołamy "Cebularze" ;p
___
Mikas ja Ci dam zero kultury ty... ;PkoJOt - Pią 23 Mar, 2007 15:51 zdecydowanie na tak
jak zwykle przelewem na konto, numer podam Ci potem =^__^=