Hyde Park - 10 najbardziej irytuj±cych rzeczy w teledyskach hip-hopowców
WEGier - ¦ro 28 Mar, 2007 14:00 Temat postu: 10 najbardziej irytuj±cych rzeczy w teledyskach hip-hopowców czysta prawda
"pale chajc"
>bez komentarza<
Uczulony` - ¦ro 28 Mar, 2007 18:16
omg tarzam sie ze smiechu :hahahaHAHAHAHAHahahahah:
sidney - ¦ro 28 Mar, 2007 20:58
ten artykuł wyraża w 100% moje zdanie na temat hip-hopu btw. hemp gru zi±±±±± czaisz ten klimat joł elo elo ziomu¶ baku baku skład. ogólnie kultura hip hopu to żenada, ale jest paru, ktorzy wiedza co robia i za to ich lubie. A teduniu joł madafaka to najgorsza osoba w polskim hip hopie
Rider - Czw 29 Mar, 2007 07:24
sidney napisał/a: | ten artykuł wyraża w 100% moje zdanie na temat hip-hopu btw. hemp gru zi±±±±± czaisz ten klimat joł elo elo ziomu¶ baku baku skład. ogólnie kultura hip hopu to żenada, ale jest paru, ktorzy wiedza co robia i za to ich lubie. A teduniu joł madafaka to najgorsza osoba w polskim hip hopie |
Jak by¶ mógł to nie obrażaj czego¶ czego nie rozumiesz ...
siatkarz - Czw 29 Mar, 2007 07:38
pozerzy ktorzy udaja hh znajda sie wszedzie jakos watpie ze nagle pol polski umie rapowac i takie tam robia parodie.... nie obrazajac klasyki takiej jak pFk bo tego to nawet ja slucham od czasu do czasu ;p
sidney - Czw 29 Mar, 2007 08:25
masz racje rider nie rozumiem szpanowania na lewo i prawo nie rozumiem pozerstwa i nie rozumiem dlaczego oni mysla ze sa najlepsi a reszta to chołota. powiedz mi dlaczego tak jest to moze zrozumiem po co oni to robia.
pfk jest spoko tak jak reszta tych ktorzy pare lat temu tworzyli polski hip hop. teraz wiekszosc to wiesniaki poprzebierani w łańcuchy kotwiczne.
Uczulony` - Czw 29 Mar, 2007 08:33
przesadzasz sidney , jest pare osob co robia dobre produkcje (O.S.T.R , Eldo , Łona , Mroku , Endefis, mam nadzieje ze Fenomen cos skleci ) , napewno jest wiecej pozerow ale ich je*** i nie sluchac. Nie ma co sie rozwodzic nad gow*** bo zacznie smierdziec :P
pozdro
sidney - Czw 29 Mar, 2007 09:16
a co ja powiedzialem mowie ze jest paru,ktorzy robia dobra muze, a nie ze wszyscy to smiecie
WEGier - Czw 29 Mar, 2007 09:56
ALE NAJWAŻNIEJSZY JEST SZACUNEK LUDZI ULICY
qBert - Czw 29 Mar, 2007 10:20
kocham te nasze forumowe kłótnie o muzykę. Zamykam bo idzie w tym kierunku co zawsze
|
|
|