Hyde Park - oO
siatkarz - Śro 28 Mar, 2007 17:51 Temat postu: oO
siedzie sobie i czytam artykul na onecie o swiatlach mijania ze niby nasz prezydento-premier podpisal ustawe ze trzeba jezdzic caly rok (tak apropo) ogladam strone i nagle patrze... a na reku prezydenta jest zegarek... tylko jak? normlanie trzeba miec krzywe rece zeby nosic tak zegarek hahah
i.S.b - Śro 28 Mar, 2007 17:58
boshe jaką on ma mordę, jak żaba podczas rozwolnienia
a zegarek to pikuś, ciekaw jestem czy sam potrafił go założyć
siatkarz - Śro 28 Mar, 2007 18:02
o twarz to nawet nie mam pytan... szkoda gadac...
Uczulony` - Śro 28 Mar, 2007 18:08
ale wy jestescie zawzieci, mamy takiego (Premiera, Prezydenta, niepotrzebne skreslic) jakiego narod wybral. A noszenie zegarka to kwestia gustu (Gsutibus non disputandum) , ale widze ze pelna jolera u niego , ja nie nosze zegarka, jakos sie odzwyczailem . D
mleCyk - Śro 28 Mar, 2007 19:05
jak mam zegarek to tez tak nosze wiec sie nie czepiaj
no. 10 - Śro 28 Mar, 2007 19:08
co do naszego prezydenta i jego klona to tyle można powiedzieć i w zupełnosci wystarzczy, a da sie zrozumieć w każdym kraju : cyt. "hHAhahHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...(w tym momęcie robisz pod siebie)...Hahahhahhahaooohohohohohohohohohohohohohohoohohoh...(teraz trochę łez) IIIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH(no i w końcu jak to się mówi "pękasz ze śmiechu" BoOoOoOm)"
molti - Śro 28 Mar, 2007 19:50
Ja to juz nie wiem czy sie z nich smiac czy plakac
siatkarz - Śro 28 Mar, 2007 22:50
mleCyk napisał/a: | jak mam zegarek to tez tak nosze wiec sie nie czepiaj |
ejj.... znam cie juz troche dlugo i dokladnie dosc i wiem ze nie nosisz zadnych zegarkow... nie klam ;p
mleCyk - Śro 28 Mar, 2007 23:00
ze teraz nie mam nie znaczy ze w ogole;p btw to ty jestes klamca nie ja ;p
|
|
|