To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - D4r3d3wil - ban ?

D4r3d3wil - Czw 29 Mar, 2007 18:42
Temat postu: D4r3d3wil - ban ?
Piszę tego posta z powodów wiadomych.
Czy qberta może sie bardziej wypowiedzieć na temat mojego ban'a??
Sytuacja taka:
rozpoczęcie rundki - noto kupuje sobie bron
biegnę i nagle naszła mnie myśl aby wejść góra, zbliżam sie do skrzynek a tam patrze jakiś ziomek sobie stoi (proszę zwrócić uwagę na fakt że sie ruszał) no to jak na uprzejmego gracza oznajmiłem przez mikrofon "Nie blokuj!" next "Zejdź bo chce wejść" potem pomyśłałem że może kolega niema głosu noto naciskam "u" i pisze "Złaź ze skrzynek bo chce wejść" następnie owy gracz popatrzał na mnie i gdy próbowałem wskoczyć na skrzynkę to on SPECJALNIE mnie blokował !! !! i za każdym razem uniemożliwiał mi te czynność (tzn. wejście na ową skrzynkę). Potem był strzał w nogi z mojej strony i na tym zakończyła się runda (nie wiem kto wygrał). Po starcie nowej rundy powiedziałem co o koledze myślę LECZ NIE BYŁO ŻADNEGO WULGARNEGO SŁOWA. A kolega jak sie poóźniej okazało qBert, bez żadnego ostrzeżenia NAD UŻYŁ PRAW ADMINISTRATORSKICH I BEZ PODSTAWIE DAŁ MI BANA NA 2 TYG !! !! Proszę o ściągnięcie bana i zrobić coś z pseudo adminami którzy dość często nad używają swoich praw ( na czele qBert).
Pozdrawiam:
D4r3d3wil :)

[ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 20:14 ]
D4r3d3wil napisał/a:
Piszę tego posta z powodów wiadomych.
Czy qbert może sie bardziej wypowiedzieć na temat mojego ban'a??
Sytuacja taka:
rozpoczęcie rundki - noto kupuje sobie bron
biegnę i nagle naszła mnie myśl aby wejść góra, zbliżam sie do skrzynek a tam patrze jakiś ziomek sobie stoi (proszę zwrócić uwagę na fakt że sie ruszał) no to jak na uprzejmego gracza oznajmiłem przez mikrofon "Nie blokuj!" next "Zejdź bo chce wejść" potem pomyśłałem że może kolega niema głosu noto naciskam "u" i pisze "Złaź ze skrzynek bo chce wejść" następnie owy gracz popatrzał na mnie i gdy próbowałem wskoczyć na skrzynkę to on SPECJALNIE mnie blokował !! !! i za każdym razem uniemożliwiał mi te czynność (tzn. wejście na ową skrzynkę). Potem był strzał w nogi z mojej strony i na tym zakończyła się runda (nie wiem kto wygrał). Po starcie nowej rundy powiedziałem co o koledze myślę LECZ NIE BYŁO ŻADNEGO WULGARNEGO SŁOWA. A kolega jak sie poóźniej okazało qBert, bez żadnego ostrzeżenia NAD UŻYŁ PRAW ADMINISTRATORSKICH I BEZ PODSTAWIE DAŁ MI BANA NA 2 TYG !! !! Proszę o ściągnięcie bana i zrobić coś z pseudo adminami którzy dość często nad używają swoich praw ( na czele qBert).
Pozdrawiam:
D4r3d3wil :)

qBert - Czw 29 Mar, 2007 19:29

Dziecko wyjdz jak masz kłamać... Pseudo graczu... :/ Odszukaj się w dziale bany - tam masz opisaną sytuację jasno. Mam świadka że wyzwałeś mnie (UŻYWAJĄC WULGARNYCH SŁÓW !! ) Jesteś kolejną osobą, która nie znając moich innych nicków pozwoliła sobie na coś takiego. Pech chciał że Nikon = qBert. Proszę podaj przykłady i DOWODY na to że nadużywam swojego admina. Jeśli tak będzie - bez słowa się pożegnam z adminem i serwerem. Jeśli nie - ty nie pojawiasz się więcej na bydzi po tym jak zejdzie ci ban. Pasuje?
domeztoz - Czw 29 Mar, 2007 19:34

sory ze tak dodam te swoje 3 gr do tematu(tzn nie na temat(OT)) ale imo admini nie powinni grac na fejkach...

ale to tylko moje skromne zdanko :faja:

siatkarz - Czw 29 Mar, 2007 19:37

dd nie klam... pojechales po q jak po szmacie... na b1 w porownaniu do innych serwerow panuje kultura i chamstwo jest karane znacznie... tak wiec banik 100% sprawiedliwy

[ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 20:42 ]
domeztoz napisał/a:
sory ze tak dodam te swoje 3 gr do tematu(tzn nie na temat(OT)) ale imo admini nie powinni grac na fejkach...

czemu niby? jak ludzie nie wiedzia kto gra to zachowuja sie zwyczajnie (bez lizopupstwa) i z niektorych wychodzi to cale zUo.. peszek

qBert - Czw 29 Mar, 2007 19:45

domeztoz napisał/a:

a niby dlaczego? Nie każdy musi wiedzieć że admin jest na serwerze? Poza tym admy są na nick, więc bana dostajesz i wiesz od kogo. Każdy admin może grać pod kilkoma nickami na których ma uprawnienia. Zazwyczaj są to 2-3 nicki, których listę masz na forum.
@dd lepiej bylo sie nie pultac, bo jak bys przeprosil to bysmy sie zastanowili nad skroceniem bana do tygodnia. A tak, to lepiej pilnuj języka na serwerze... pozdrawiam, pseudo admin.

siatkarz - Czw 29 Mar, 2007 20:07

a nie mowielm DD....
Trel - Czw 29 Mar, 2007 20:10

tak wlasciwie to Go troche rozumiem... Jak ktos stanie i blokuje to sie mozna bardzo zdenerwowac... (pozdro kz_ !) ale qBert mial tak jakby motyw - blokowal zeby nie bylo cpl'ka na dachu jak na ff@. imo powinno Mu sie skrocic tago bana do < tygodnia ? Albo nawet, wedlug mnie. jesli by przeprosil i okazal skruche to wogole zniesc tego bana.

pzdr

potek - Czw 29 Mar, 2007 20:34

napisz gdzie przeprosił ja tam widzie same !! !!!!!! i pisanie wielkimi literami :/
D4r3d3wil - Czw 29 Mar, 2007 20:57

qBert nie powiedzialem na ciebie nic w slowach wulgarnych zadnych przeklenstw niebylo.
pisalem i mowilem abys sie przesunol, lecz blokowales dalej.
niewidzialem zadnego napisu z towim nickiem lub info ze mamy po dachah nielazic.
Lecz przepraszam ponieważ chce szybko wrucic na bydzie bo fajny server :) fajna atmosfera, i niepowinienes dawac bana odrazu i jeszcze na 2 tyg. a gdzie ostrzezenie ? lub cos w tym stylu ?

a dlaczego chcialem wejsc na skrzynke - dlatego ze chailem przejsc drabinka bo akurat mialem pake !

qBert - Czw 29 Mar, 2007 21:29

D4r3d3wil napisał/a:
qBert nie powiedzialem na ciebie nic w slowach wulgarnych zadnych przeklenstw niebylo.
pisalem i mowilem abys sie przesunol, lecz blokowales dalej.
niewidzialem zadnego napisu z towim nickiem lub info ze mamy po dachah nielazic.
Lecz przepraszam ponieważ chce szybko wrucic na bydzie bo fajny server :) fajna atmosfera, i niepowinienes dawac bana odrazu i jeszcze na 2 tyg. a gdzie ostrzezenie ? lub cos w tym stylu ?

a dlaczego chcialem wejsc na skrzynke - dlatego ze chailem przejsc drabinka bo akurat mialem pake !

primo. nie zgodzę się na skrócenie bana bo nadal kłamiesz... A tego nie lubię. Jak blokowałem owszem, nie wyklinałeś, tylko gadałeś żebym spadał etc. dostałem 2 kule też od Ciebie. Na początku miałeś dostać za to kicka tylko. Ale na respie posłałeś taką wiązane przez mikrofon że zasługiwałeś na bana. Ciesz się że jesteś stałym graczem, bo za takie teksty ludzie permy na bydzi wyłapują. Przejrzyj dział banów... Nie pamiętam, czy pisałem na biało, czy normalnie ale od 2 rund poganiałem z tego dachu. Poza tym każdy zna mapę nuke, NIE MA POTRZEBY wchodzić na ten dach. Ani żeby dostać się na drabinkę ani w żadnym innym celu. Szczególnie że było już ~1minuty do końca rundy. To było zwykłe campienie. Tak więc reasumując, ciesz się że masz 2tygodnie, twój pech że nie znałeś Nikona. A że nadal nie przyznałeś się że mnie zwyzywałeś to 2 tygodnie poczekasz (teraz to już chyba mniej...) PS. na forum też od razu wyjechałeś z 'mordą' i po raz kolejny mnie obraziłeś. I oczywiście czekam na dowody że nadużywam swojego admina...