CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co się mówi gdy... xD
no. 10 - Wto 03 Kwi, 2007 08:53 Temat postu: Co się mówi gdy... xDCo sie mówi kiedy:
a) po 4 rundowym eco, zakuoisz awp i zaraz po wyjściu z respa dostajesz kule w czoło , nie zdążywszy strzelic z owej broni
b)przestajesz strzelac do przeciwnika, gdyż wydaje Ci się ,że już go zabiłeś, a on jednym strzalem posyła Cię do piachu
c)twoj kolega rzuca Ci fb na twarz, a Ty akurat miałeś kogoś na celowniku-ten ktoś Cię zabija
d)gdy uda Ci się zabić 5(ostatnich) przeciwników, a jeteś ostatnim ze swego teamu(i wszyscy patrzą co robisz)
e)gdy biegniesz do bomby,a kolega z teamu się wpycha bez defa, gdy ty owego posiadasz i jest bOoOOm...
Proszę o autocenzurę! Wiadomo że topic jest o przeklinaniu, ale hamować się! Kto się nie zastosuje, wiadomoWEGier - Wto 03 Kwi, 2007 09:21 mam kilka propozycji
- och nie!
- cholercia!
- niech to tunder świśnie!
- kurka wodna!
- jestem rozczarowany!
- szlag!
- **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** **CENZURA** jeden!no. 10 - Wto 03 Kwi, 2007 09:35 a) nosz Kur** , po czym masakruję klawiaturę
b)ta...we...yhy...no na bank
c)dzięki dzięki, tego mi było trzeba, orzeźwiającego światełka w tunelu...
d)ha...uuu...cały ja
e)doooobre dooobre, dawaj do mnie do warsztatu, dam Ci zapas kombinerek na całyy rokUczulony` - Wto 03 Kwi, 2007 09:39 to z klawiatura
pozniej klawiatura o monitor a na koncu jak klawa jest jescze to o czolo.siatkarz - Wto 03 Kwi, 2007 09:47 1. Jaki ja slaby jestem...
2. znowu?
3. on tez jest tak dobry jak ja.
4. przepraszam wszystkich zabitych bo to byl przypadek
5. za myslenie nie bija qBert - Wto 03 Kwi, 2007 10:10 a)**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
**CENZURA****CENZURA**
b)**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
**CENZURA****CENZURA****CENZURA**
c)TY BOCIE **CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
d)
e)**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA**
**CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****CENZURA****Dzejms - Wto 03 Kwi, 2007 15:47 Ja nic nie mówię, bo żona śpi niedaleko, a ja jestem dobrym mężem.kyryry - Wto 03 Kwi, 2007 16:07 Temat postu: Re: Co się mówi gdy... xDa) nic i smieje sie z tego komu awp kupilem .. bo ja z avp nie gram
b)zawsze caly magazynek laduje wiec jak nie zabilem to trudno
c)wale sputnika w lep za flesza
d)bijcie mi poklon ... jak zreszta zawsze
e)jak nie ma defa to hed i sam rozbrajam BABCIA - Wto 03 Kwi, 2007 16:29 1. nigdy nie gram z awp broń padaka
2. zawsze strzelam do wykończenia magazynku a jak mnie zabije to sztuczka
3. k***a mać co za ***cenzura***
4. życiówka baba znów się napiła
5. odrazu dostaje kopa i wylatuje z serwera
ritarded l. - Wto 03 Kwi, 2007 16:42 a) reconnect
b) reconnect
c) reconnect
d) czekam na respie az zrobia reconnect
e) zabic go, reconnect