To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - roX przapraszam bardzo wszystkich ktorych uraziłem

roX - Czw 05 Kwi, 2007 14:53
Temat postu: roX przapraszam bardzo wszystkich ktorych uraziłem
przepraszam was kochani graczze przepraszam qbercika mojego ulubionego adma. proszę was panów administratorów żebym albo został od banowany albo jak będę miał nowe konto żebym nie dostawał odrazu bana za to ze to ,,ja" czy jest to możliwe?? :( :( :(
BABCIA - Czw 05 Kwi, 2007 15:01

jak bedziesz grzeczny :[
qBert - Czw 05 Kwi, 2007 15:11

zgadzam się, ale jesteś pod obserwacją. Raz przesadzisz i koniec. Perm 4ever na wszystkie konta...
psychic - Czw 05 Kwi, 2007 15:16

dalbym ostatnia szanse :>
potek - Czw 05 Kwi, 2007 15:24

BABCIA napisał/a:
jak bedziesz grzeczny :[

domeztoz - Czw 05 Kwi, 2007 15:31

http://cs.bydgoszcz.pl/fo...er=asc&start=60

--> 6 post od gory...

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE nie chce miec nic wspolnego z takimi plebami

ps. r0x... ja na ciebie tez... kacem kupą

roX - Czw 05 Kwi, 2007 15:34

dziki qbert mistrzu ty moj bede juz grzeczny:)) :banan: :papryczka: :marchew: :crazy: :rotfl2: :mrgreen: :wow: :*
domeztoz - Czw 05 Kwi, 2007 16:40

mowilem ze przylezie i bedzie sie łasił...
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gdzie wy macie oczy? ludzie

psychic - Czw 05 Kwi, 2007 18:58

:hahaha: domez spokojnie :D
a tak w ogole to po przypomnieniu tego co domez pokazal to moza by sie zastanowic...
rox chyba musisz przysiegnac ze juz nie bedziesz zlego robil, a jak cos zrobisz to masz perma nie do zdjecia:>

qBert - Czw 05 Kwi, 2007 19:07

cashreen dostał szansę, zaprzepaścił ją i jest już osobą skreśloną na bydzi. Natomiast, bbl` dostał szansę i ją wykorzystał... Ja uważam że roX jest jeszcze poprostu młody i głupi... Klnie czasem i sieje wiochę ale widać że nie jest to bardzo złośliwe... Imo ostatnia szansa się należy... A później nieodwołalny, niepodważalny i słuszny dożywotni ban na osobę, amen!