CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - nożówka i ta na nożówce
BABCIA - Sob 07 Kwi, 2007 07:57 Temat postu: nożówka i ta na nożówcew związki z licznym marudzeniem graczy czemu nie można podczas nożówki pokroić swojego wystawiam ta ankięte pomimo tego że ostatnia
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6866
wcale nie uważam za dobre rozwiązanie sama przyjemność pokroić węgra domeztoz - Sob 07 Kwi, 2007 08:24 w sumie to moze wrocic tak jak bylo... brecha przynajmniej byla a ja i tak sie zawsze chowam i przeczekuje
Wybierz tylko 3 odpowiedzi WTF przeciez sa tylko 3 odpowiedzi... mam wybrac wszystkie czy co?Uczulony` - Sob 07 Kwi, 2007 08:51 :haha: tylko ja na 3 odpowiedz narazie zvotowalem n4m3 - Sob 07 Kwi, 2007 09:20 Temat postu: ja tez jestem za...ja też jestem zeby można bylo bic po swoich na nożówce , za nim sie dobiegnie do przeciwnego team'upotek - Sob 07 Kwi, 2007 09:37
domeztoz napisał/a:
ff 0
tym bardziej ze nie chce mi sie sluchac jak srogi melepeta kazdego straszy "jak dotkniesz mnie tą kosą to BANA dostaniesz
ale wy zmienni jestescie
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 10:38 ]
domeztoz napisał/a:
w sumie to moze wrocic tak jak bylo... brecha przynajmniej byla a ja i tak sie zawsze chowam i przeczekuje
Wybierz tylko 3 odpowiedzi WTF przeciez sa tylko 3 odpowiedzi... mam wybrac wszystkie czy co?
domeztoz - Sob 07 Kwi, 2007 10:02
potek napisał/a:
domeztoz napisał/a:
ff 0
tym bardziej ze nie chce mi sie sluchac jak srogi melepeta kazdego straszy "jak dotkniesz mnie tą kosą to BANA dostaniesz
ale wy zmienni jestescie
[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 10:38 ]
domeztoz napisał/a:
w sumie to moze wrocic tak jak bylo... brecha przynajmniej byla a ja i tak sie zawsze chowam i przeczekuje
Wybierz tylko 3 odpowiedzi WTF przeciez sa tylko 3 odpowiedzi... mam wybrac wszystkie czy co?
ta... tyle ze tylko krowa nie zmienia zdania
szczerze mowiac to wszystko mi jedno... ale fakt ze jak bedzie mozna zabijac swoich to szybciej zleci...psychic - Sob 07 Kwi, 2007 11:13 wiadomo ze na ff 0 za nudno jest
znowu bedzie ciach ciach swoich HeSS - Sob 07 Kwi, 2007 11:21 nie mam pytan znowu chcecie zmieniac a pozniej za jakis czas ankieta o nozowce ze zle jest ze mozna swoich zostawic tak jak jest a nie pozniej znowy bedzie placz itp ze kary i bany MIKAS - Sob 07 Kwi, 2007 11:36 muhahahahihaho zapomnialem sie wypowiedziec mi jest to jak najbardziej obojetne,ale zawsze mnie bawilo ciachanie morasia w plecy ^^ $w!ezak - Sob 07 Kwi, 2007 11:46 niech zostanie tak jak jest