To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - nożówka i ta na nożówce

BABCIA - Sob 07 Kwi, 2007 07:57
Temat postu: nożówka i ta na nożówce
w związki z licznym marudzeniem graczy czemu nie można podczas nożówki pokroić swojego wystawiam ta ankięte pomimo tego że ostatnia
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6866

wcale nie uważam za dobre rozwiązanie sama przyjemność pokroić węgra :E

domeztoz - Sob 07 Kwi, 2007 08:24

w sumie to moze wrocic tak jak bylo... brecha przynajmniej byla a ja i tak sie zawsze chowam i przeczekuje

Wybierz tylko 3 odpowiedzi WTF ?? przeciez sa tylko 3 odpowiedzi... mam wybrac wszystkie czy co?

Uczulony` - Sob 07 Kwi, 2007 08:51

:haha: tylko ja na 3 odpowiedz narazie zvotowalem xD
n4m3 - Sob 07 Kwi, 2007 09:20
Temat postu: ja tez jestem za...
ja też jestem zeby można bylo bic po swoich na nożówce , za nim sie dobiegnie do przeciwnego team'u
potek - Sob 07 Kwi, 2007 09:37

domeztoz napisał/a:
ff 0
tym bardziej ze nie chce mi sie sluchac jak srogi melepeta kazdego straszy "jak dotkniesz mnie tą kosą to BANA dostaniesz

ale wy zmienni jestescie

[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 10:38 ]
domeztoz napisał/a:
w sumie to moze wrocic tak jak bylo... brecha przynajmniej byla a ja i tak sie zawsze chowam i przeczekuje

Wybierz tylko 3 odpowiedzi WTF ?? przeciez sa tylko 3 odpowiedzi... mam wybrac wszystkie czy co?

domeztoz - Sob 07 Kwi, 2007 10:02

potek napisał/a:
domeztoz napisał/a:
ff 0
tym bardziej ze nie chce mi sie sluchac jak srogi melepeta kazdego straszy "jak dotkniesz mnie tą kosą to BANA dostaniesz

ale wy zmienni jestescie

[ Dodano: Sob 07 Kwi, 2007 10:38 ]
domeztoz napisał/a:

ta... tyle ze tylko krowa nie zmienia zdania

szczerze mowiac to wszystko mi jedno... ale fakt ze jak bedzie mozna zabijac swoich to szybciej zleci...

psychic - Sob 07 Kwi, 2007 11:13

wiadomo ze na ff 0 za nudno jest :]
znowu bedzie ciach ciach swoich :D

HeSS - Sob 07 Kwi, 2007 11:21

nie mam pytan znowu chcecie zmieniac :/ a pozniej za jakis czas ankieta o nozowce ze zle jest ze mozna swoich zostawic tak jak jest a nie pozniej znowy bedzie placz itp ze kary i bany :/
MIKAS - Sob 07 Kwi, 2007 11:36

muhahahahihaho zapomnialem sie wypowiedziec :rotfl: :rotfl: :rotfl: mi jest to jak najbardziej obojetne,ale zawsze mnie bawilo ciachanie morasia w plecy ^^ :crazy:
$w!ezak - Sob 07 Kwi, 2007 11:46

niech zostanie tak jak jest :]