To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - siłownia

BABCIA - Wto 10 Kwi, 2007 16:59
Temat postu: siłownia
od jakiegoś miesiąca zaczełem chodzic na siłownie jakieś 2 godziny 3 razy w tygodniu, dostałem zestaw ćwiczeń ale to jakaś padaka, jeżeli ktos mógłbymi polecić zestaw ćwiczeń na rzeźbę przedewszystkim brzuch i klatka ilość serii itp. będę wdzieczny.
ps. tylko bez głupich uwag proszę musze mieć siłe by nosić starego po schodach

ciasteczkowy - Wto 10 Kwi, 2007 17:39

Teścik i do dzieła :D
Moc bedzie z Tobą . Gwaranuje jeśli na klatke teraz wyciskasz przykładowo 50 kg po miesiącu będzie 90 kg.
Dieta , dieta i jeszcze raz dieta.

Uczulony` - Wto 10 Kwi, 2007 18:31

a ja ci powiem tak (na pw)
potek - Wto 10 Kwi, 2007 19:30

Zaraz przyjdzie melepeta i powie byś sobie kupił metanabol :D , a tak na brzuch to gdzies widziałem fajny programik o nazwie 6 Weidera albo 8 minut z abs ew. ABS z poziomami trudności

wejdz sobie na www.e-kulturystyka.info i dobierz odpowiedni trening :)

qBert - Wto 10 Kwi, 2007 19:49

ciastek prawdę powiedział - DIETA! Imho najważniejsze. Pisałem już o tym w moim zaginionym poście :jezyk:
@baba jak chcesz dobrą dietę, podaj mi wzrost, wagę i określ swoją budowę. Napisz też czy masz czas w ciągu dnia jeść na ciepło...

@potek, ten trening co dałeś to obwodowy. On chce tylko brzuch i klatę...
ABS :rotfl: Przecież to jest trening dla nadludzi :P Kiedyś robiłem to na 3 poziomie łapały mnie takie skurcze że musiałem sobie odpuścić. STRASZNA MĘKA!

kurde, wcięło mojego posta pierwszego :wow: musiał się jakoś nie wysłać :/
ja treningu na brzuch Ci nie napiszę, ale na klatkę no problemo. Jak coś to też na PW bo nie chce mi się na marne pisać jak masz nie używać :jezyk:

BABCIA - Wto 10 Kwi, 2007 19:54

190cm 88kg przystojny blondyn, stosuje odzwke 95% białka na rzeźbę nazwy nie pamietam
spree - Wto 10 Kwi, 2007 20:00

Ja tam na siłownie nigdy niechodziłem regularnie, tylko czasem z kumplami się sprawdzić. Ale trenując karate robiliśmy 4 razy w tygodniu po 150 pompek seriami po 30 i 200 seriami po 20 (to ol na 90 minut treningu) + machanie nogami itd. i po 3 latach trenowania ładnie się wyglądało :P

Najważniejsze to chęci i regularny trening.

pozdr.

qBert - Wto 10 Kwi, 2007 20:05

BABCIA napisał/a:
190cm 88kg

to tutaj nie ma z czego rzeźbić jeszcze :P
Dojrzały facet z takim wzrostem i wagą to tak akurat... Zaleciłbym Ci trening na rzeźbę i odżywianie prawie jak przy masie... Bo inaczej to Cię zassie strasznie :jezyk:
Ja to widzę tak:
Rano, mleczko z ryżem - pół torebki.
2 posiłek kolejne pół z tuńczykiem (olej raczej w całości out) i serek wiejski (przynajmniej ten średni)
3 posiłek torba ryżu i pół piersi kurczaka
4 posiłek taki jak 3 jeśli masz trening. Jeśli nie - mniej węglowodanów - zjedz pół torby
5 posiłek zjadasz 3-4 banany + jeszcze jeden serek wiejski.

PS. Postaraj się chodzić 4x na tydzień i ewentualnie mniej ćwiczyć za jednym podejściem...
PS2. Moja dieta jest bardzo podobna do tej którą Ci przedstawiłem ale... zapytam się jeszcze mojego trenera, czy nie za dużo węglowodanów tutaj jest. Tak więc w czwartek napiszę Ci jeśli by się okazało że coś nagmerałem :jezyk:

Rider - Wto 10 Kwi, 2007 20:40

Babuni nie chce Cie martwić ale masz niedowage :D Nie masz co rzeźbić hehe na serio ;) W tym sporcie naważniejsza jest dieata i to każdy Ci powie dobrze że zapodałeś sobie białeczko bo ono na pewno Ci pomoże zrzucić tkanke tłuszczową (ale raczej jej nie masz za dużo ;) ). Zaczuynając robić rzeźbe to powinieneć pomyśleć o ćwiczeniach areobowych one są podstawą jeżeli chcesz zrzucić tkanke i sie urzeźbić. Ćwicząc intensywnie brzuch nic Ci nie da dopuki nie dodasz do tego jakiegoś rowerka minimum 30 min (bo i tak zaczynasz spalkać dopiero po 10 minutach jazdy) Jeżel chodzi o 6 weidera mój ziom zrobił ją i efektem tego było tylko to że niby miał mocniejszy brzuch ;] Następnie nie można Ci rozpisać treningu nie widząc Ciebie i nie wiedząc ja reagujesz na dane ćw to wszystko zależy od każdego indywidualnie można co najwyżej podać Ci jakieś wytyczne ale one nie zagwarantują Ci że osiągniesz upragniony efekt.
@ diety qBerta oka rozpisał Ci ale to również nie jest takie prostei oczywise i trzymając sie tego uzyskasz upragniony efekt. Wskazówka chcesz rzeźbić sie to w posiłki jedz wysokobiałkowe + minimum 5 posiłków do tego ja bym spróbował przed każdym posiłkiem szklanke wody wypić ponoć pomaga + łyżke cynamonu do posiłków ponoć poprawia trawienie jak coś chcesz sie więcej dowiedzieć to wal do mnie na PW lub gg w mmiare możliwości moge coś doradzić ;)

siatkarz - Wto 10 Kwi, 2007 23:17

na brzuch najlepsze bieganie :) ;p

a tak wogole to babo zcemu zaczeles chodzic na silownie?