Hyde Park - Nasze Kochane Panie/Panowie
no. 10 - Nie 15 Kwi, 2007 14:14 Temat postu: Nasze Kochane Panie/Panowie Każdy z was był, bądź też jest w stałym związku z osobą płci przeciwnej, bądź tej samej-jak kto woli. No i na pewno coś was w tej "najbliższej" osobie denerwuje, bądź jakoś was zdenerwowała lub zawstydziła. Pochwalcie się
Pewnego razu wyszedłem z swoją byłą dziewoją do baru na piwko, a że byłem zmęczony, bo dzień wcześniej ostro balowałem (nie wspominając jej o tym), to gdzieś mi się oko łamało, wiadomo, piwko w przytulnym barQ relaksuje, a ze moja była posiada niezwykłą zdolność "usypiania" to po tym jak przez 15minut udawałem ,że jej słucham... zasnąłem na stole . Moja kochana była dziewczyna postanowiła mnie obudzić(drastycznie) wylewając mi kufel piwa na głowe,a że stolik był długi, ona ma krótkie rączki...więc musiała wstać. No i wstała, by za chwilę wpaść w poślizg, upaść na plecy i oblać się piwem Ja się budzę, a tu moja była na glebie cała mokra...wstyd jak nic ale teraz to sie moge z niej śmiać
Wesoly Stolec - Pon 16 Kwi, 2007 19:57
Ty to masz przezycia
wisnia - Pon 16 Kwi, 2007 20:34
hahaahhahah bk
potek - Pon 16 Kwi, 2007 20:44
haha
no. 10 - Śro 18 Kwi, 2007 06:32
Jade zaraz na mecz do lubnina . . . przed którym chciałem sie wyspać i mówiłem o tym kobiecie ok 10 razy - że MUSZĘ sie wyspać. co ona na to ? "no ok , jaaasne, dooobra ..."
Dzień dzisiejszy godzina 00.22 dzwoni telefon... kto? Mojak kochana:
ona-"czeeeeść, co robisz" (godzina 00.22-mam wazny dzis, musze spac)
ja-"hmmm...a jak Ci sie wydaje"
ona-"śpiiiisz " (nie no dziwne ...)
ja-"już nie bo mnie zbudziłaś"
ona-"oj przepraszam, ale mam ważną sprawę"
ja-"no słucham" (myślałem ze coś się stało)
ona-"ej, pamiętasz może jak sie nazywają te perfumki co mi kupiłeś na walentynki, bo siedze u siostry ,a ta mi jakiś kit wciska?"
ja- jak nie je***łem tel. o ściane . . .
ide sie an mecz zbierać nie wyspany
psychic - Śro 18 Kwi, 2007 14:47
hf gl
no. 10 - Śro 18 Kwi, 2007 14:51
Wygraliśmy 22:19 ale ... bez komentarza O_o
|
|
|