CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - WOPŚPdM - Wielka Orkiestra Po Świątecznej Pomocy dla Maxa
WEGier - Wto 17 Kwi, 2007 07:56 Temat postu: WOPŚPdM - Wielka Orkiestra Po Świątecznej Pomocy dla Maxaa więc tak w temacie, nasz mały biedny maxiu, zamknięty w swoim pokoju bez mebli, potrzebuje waszej pomocy - otóż mam serdecznie dość jego pierdzenia przez mikrofon
jeżeli szybko się coś nie zmieni to go chyba uduszę gołym tyłkiem ciągle tylko słyszę
"mmmmmmmmmmmmmmbbbbbssssssss wegier"
no to się pytam "max powtórz bo nie zrozumiałem"
"mmmmmmmmmmssssffgfgaaaaa wegier"
i tak po 10min usiłowań czegokolwiek zrozumieć pisze mu "max napisz"
max odpowiada "zejdz mi z celownika"
GRIFIT mial pol roku temu zainstalowac tsa i sie lolowi nie chce a przerywa mu mikro tylko dlatego,ze robil formata i pewnie zapomnial go zboostowac lolek; DqBert - Wto 17 Kwi, 2007 15:55 też nie mam WEGier - Wto 17 Kwi, 2007 18:55
qBert napisał/a:
też nie mam
dobra, dla ciebie też się zrobi zrzutę molti - Wto 17 Kwi, 2007 19:12 To się nazywa "dobre serce" Uczulony` - Wto 17 Kwi, 2007 19:12 Spoko, zrobimy ogólną sciepę serwerowa siatkarz - Wto 17 Kwi, 2007 19:44 ja mam ale nie uzywam ;p nieraz brak mi slow hhyhyhyqBert - Wto 17 Kwi, 2007 20:32
siatkarz napisał/a:
ja mam ale nie uzywam ;p nieraz brak mi slow hhyhyhy
ojjjj ja mam czasami za dużo do powiedzenia nawet... Zresztą co po niektórzy wiedzą o.c.b. Mam zasadę że jak siedzę na TS to nie gadam na serwerze bo to później różnie bywa domeztoz - Wto 17 Kwi, 2007 20:49 ja tez mam mica ale staram sie nie uzywac na serverze bo zawsze znajdzie sie ktos kto mi uwage zwroci ze za duzo gadam...