CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - roX i jego prośba i błaganie
roX - Czw 26 Kwi, 2007 20:28 Temat postu: roX i jego prośba i błaganiecześć ludki ) wiec tak jak każdy pewnie juz wie nie jestem banowany i mam tak jakby czyste konto ale nie mam odbanowanyvh 2 poprzednich czy da sie coś z tym zrobić . PROŚBA Moras - Czw 26 Kwi, 2007 20:30 a to na wypadek gdybyśmy mieli replay ?, bo zdaje się, że jak nie ma adminów na serwie
to zachowujesz się 'troche' inaczej..roX - Czw 26 Kwi, 2007 20:34 Temat postu: :)moras zdaje ci sie słonko zdaje ) jestem grzeczny jak jak hmmm... kojot ?domeztoz - Czw 26 Kwi, 2007 21:00 Temat postu: Re: :)
roX napisał/a:
moras zdaje ci sie słonko zdaje ) jestem grzeczny jak jak hmmm... kojot ?
hahah tak... bardzo jestes grzeczny... niepamietasz jak wyzywales typa na italy... i zapytalem cie czy mam zrobic skrina... wtedy to bardzo spokorniales... w tri miga
a co to tematu to jestem przeciwny odbanowywaniu... przeciez on jak sam to ują 's.r.a na bydzie' a odbanujecie mu konta i bedzie wlazil na fejkach i przenosil na server zachowania z gimnazjumpsychic - Czw 26 Kwi, 2007 21:42 jak dostal unbana to unbanowac all konta. Zapisac je i jak ktos zrobi screena na ciebie jakiegos albo jakis @ zoabczy cos nie tak to ban na wszystkie konta i tyle.Melepeta - Czw 26 Kwi, 2007 21:58 rox a moze mi oddasz jedno konto pożyczysz skoro masz 3 HeSS - Pią 27 Kwi, 2007 13:53 oja rox az sie lezka w oku kreci jak dla mnie to lepiej sobie nie kupuj nowych kont i unban tez nie ma sensu bo duzo razy z toba gralem i jak nie powiesz ze jakis "BOT cie bije" i nie wrzucisz czegos jeszcze np przerwyniki wiecie pewnie jakie to nie moze byc jak to. Jak dla mnie powinienes sobie dac spokoj no chyba ze rada starszych powie ze masz last szanse to bedzie okej ale lepiej sie wtedy pilnuj spree - Pią 27 Kwi, 2007 14:28
Moras napisał/a:
a to na wypadek gdybyśmy mieli replay ?, bo zdaje się, że jak nie ma adminów na serwie
to zachowujesz się 'troche' inaczej..
jedno odbanowane konto mu starczy ... i niech sie cieszy że wogóle ma odbanowane jakieś
a jak niema @ to trzoda totalna ze strony tego kolegi jest pokazywanaqBert - Pią 27 Kwi, 2007 15:32
spree napisał/a:
Moras napisał/a:
a to na wypadek gdybyśmy mieli replay ?, bo zdaje się, że jak nie ma adminów na serwie
to zachowujesz się 'troche' inaczej..
jedno odbanowane konto mu starczy ... i niech sie cieszy że wogóle ma odbanowane jakieś
a jak niema @ to trzoda totalna ze strony tego kolegi jest pokazywana
ROBIĆ SCREENY i NAGRYWAC DEMKA. Jak ktos boi się wyjść na kapusia niech piszę na gg i ja sam to wrzucę...
a poki nie ma dowodow niech gra dzieciak.roX - Sob 28 Kwi, 2007 18:18 dziekuje wam ludki ) 3macie sie roX nadchodzi:))