Pro¶by i propozycje - Wybór kary za TA na poczatku rundy
kyryry - Wto 01 Maj, 2007 18:36 Temat postu: Wybór kary za TA na poczatku rundy Wiele razy widzialem sytuacje, kiedy ktos zaraz na poczatku rundy atakuje swojego i automatycznie ginie ...
moim zdaniem bylo by ciekawiej, jezeli za TA na poczatku rundy pojawialy by sie kary takie jak za zabicie czlonka swojego timu
wtedy poszkodowany mial by prawo wybrac jaka kare zastosowac.
a jezeli chcecie, zeby TA byl koniecznie karany po prostu usuncie opcje forgive z zestawu kar
HeSS - Wto 01 Maj, 2007 18:40
Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE
qBert - Wto 01 Maj, 2007 18:48
to ma powstrzymywać przed oszołomami którzy jad± po swoich celowo już na respie... imo zostawić i nie bawić się nożami...
kyryry - Wto 01 Maj, 2007 18:49
HeSS napisał/a: | Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE |
a wiesz jak jest w tej chwili ?
teraz masz odrazu automatycznego killa za TA
HeSS - Wto 01 Maj, 2007 18:51
kyryry napisał/a: | HeSS napisał/a: | Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE |
a wiesz jak jest w tej chwili ?
teraz masz odrazu automatycznego killa za TA |
a co teraz jest Ľle
domeztoz - Wto 01 Maj, 2007 19:03
nie
spree - Wto 01 Maj, 2007 19:45
imo po co to? jak zacznie skrobać to amx sam go zbanuje ... niepotrzebne zaracanie gitary według mnie
teczufka - Wto 01 Maj, 2007 21:05
Nie. Czemu? Moja przesadna ingerencja w kod moze przyniesc wiecej szkod niz korzysci i nie zamierzam psuc czegos co dobrze dziala. Dodatkowo TA nie jest takim przewiniem jak TK.
Dyskusje uwazam za bezsensowna i zamknieta.
|
|
|