To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Wybór kary za TA na poczatku rundy

kyryry - Wto 01 Maj, 2007 18:36
Temat postu: Wybór kary za TA na poczatku rundy
Wiele razy widzialem sytuacje, kiedy ktos zaraz na poczatku rundy atakuje swojego i automatycznie ginie ...
moim zdaniem bylo by ciekawiej, jezeli za TA na poczatku rundy pojawialy by sie kary takie jak za zabicie czlonka swojego timu :faja:
wtedy poszkodowany mial by prawo wybrac jaka kare zastosowac.
a jezeli chcecie, zeby TA byl koniecznie karany po prostu usuncie opcje forgive z zestawu kar :marchew:

HeSS - Wto 01 Maj, 2007 18:40

Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban :/ wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE !! !! !!

qBert - Wto 01 Maj, 2007 18:48

to ma powstrzymywać przed oszołomami którzy jad± po swoich celowo już na respie... imo zostawić i nie bawić się nożami...
kyryry - Wto 01 Maj, 2007 18:49

HeSS napisał/a:
Tak odrazu kara bo na poczatku rundy nieraz ludzie niechcacy ciachna cie nozem za 3 hp i zaraz kara moze odrazu ban :/ wedlug mnie nastepny niepotrzebny syf...
NIE !! !! !!

a wiesz jak jest w tej chwili ?
teraz masz odrazu automatycznego killa za TA :chytrus:

HeSS - Wto 01 Maj, 2007 18:51

kyryry napisał/a:
HeSS napisał/a:
NIE !! !! !!

a wiesz jak jest w tej chwili ?
teraz masz odrazu automatycznego killa za TA :chytrus:

a co teraz jest Ľle ?? ??

domeztoz - Wto 01 Maj, 2007 19:03

nie
spree - Wto 01 Maj, 2007 19:45

imo po co to? jak zacznie skrobać to amx sam go zbanuje ... niepotrzebne zaracanie gitary według mnie :)
teczufka - Wto 01 Maj, 2007 21:05

Nie. Czemu? Moja przesadna ingerencja w kod moze przyniesc wiecej szkod niz korzysci i nie zamierzam psuc czegos co dobrze dziala. Dodatkowo TA nie jest takim przewiniem jak TK.
Dyskusje uwazam za bezsensowna i zamknieta.