CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o Odbanowanie
Adrux - Sob 05 Maj, 2007 20:45 Temat postu: Pro¶ba o OdbanowanieWitam i przepraszam za moje wygłupy na serwerze czy moge prosić o odbanowanie mojego konta steam(dostałem perma zorientowalem sie po 2tyg wiec juz dostalem nauczke) Co prawda spree mnie sprowokowal ale juz będę sie starał nie reagować na zaczepki słowne ciasteczkowy - Sob 05 Maj, 2007 20:57 Jakie¶ steam_id , co nabroiłe¶ gdzie jest jaki¶ temat o twoim banie
Teczka nie wróżka szukać nie będzie.domeztoz - Sob 05 Maj, 2007 21:03 ja bym sie nie cieszyl z twoich przeprosin... jakos nie budzisz we mnie zaufania... ale z perma na 2 tygosnie mozna by zejscAdrux - Sob 05 Maj, 2007 21:08 http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7009
Tutaj jest temat o moim banie! No 2 tyg to ja juz nie gralem na tym serwie albo nawet więcej!w0mbat - Sob 05 Maj, 2007 21:24 według mnie ARDUX nie masz szans ale probuj szczesciapotek - Sob 05 Maj, 2007 21:27
Adrux napisał/a:
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7009
Tutaj jest temat o moim banie! No 2 tyg to ja juz nie gralem na tym serwie albo nawet więcej!
2 tygodnie?
Bana dostałes 30 kwietnia a dzi¶ mamy 5 maj więc sobie policz ile to jest dnipsychic - Sob 05 Maj, 2007 21:42 plemniki 4 tygodnie za taka wies... myslisz ze mozesz robic co sie sie podoba a pozniej na forum i udajesz aniolka? hah 4 tygodnie mysle ze bedzie dobrze;/ i pozniej za jedna glupia akcje perm Freedom - Sob 05 Maj, 2007 21:52 2 tygodnie?
Bana dostałes 30 kwietnia a dzi¶ mamy 5 maj więc sobie policz ile to jest dni[/quote]
~Za kłamstwa i łgarstwa przedłużcie o pare dzionków potek - Sob 05 Maj, 2007 21:53 psc dobrze mówi co najmniej 4 tygodniespree - Sob 05 Maj, 2007 22:13 miesi±c przerwy ale od powiedzmy jutra :F
Co do tego sprowokowania to spytałem sie czy ty i "PLEMNIKI" niezagracie spara, odpowiedziałe¶ że nie w dosyć wulgarny sposób, wtedy napisałem że jeste¶cie zerami bo wymy¶lacie historie z kosmosu i uważacie sie za "pro" (hahaha leże) I WTEDY TYPIE ZACZˇŁE¦ DOMNIE STRZELAĆ. Dwie sprawy: do szkoły bo z liczeniem u ciebie słabo i ogólnie sie ogarnij bo żal
domeztoz:
"ja bym sie nie cieszyl z twoich przeprosin... jakos nie budzisz we mnie zaufania... "
po co ci zdejmować bana je¶li z tydzień będziesz grzeczny a potem znowu temat się powtórzy