To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - OT z prosby SiDa

nappy - Pon 07 Maj, 2007 23:18

qBert napisał/a:
IrYs napisał/a:
Ci słów, teraz niby skladasz pro¶be o unban w jednym zdaniu. skoro aż tak Ci zależy na grze tutaj, moim zdaniem powiniene¶ się jako¶ bardziej przyłożyć do tego posta, a nie napisałe¶ go "ot tak sobie" ..... nie wiem, może tylko ja to tak odbieram ...

dokładnie !! i nie bylbym bardzo zdziwiony jak po odmowie bys znow nabral ochoty do mowy np. "nie? to ch w d. mam to gdzies". ale może się mylę...

jeju ty masz az tak wielka potrzebe lizania d*py za przeproszeniem? ma sie plaszczyc przed swoimi e-znajomymi zeby tylko zdjeli mu bana na jednym z tysiecy konterkowych serwerow? ludzie, nie popadajcie w paranoje! to, ze macie tutaj admina nie znaczy, ze kazdy ma wam stopy calowac i blagac o unbana. lepiej ci zrobi jesli napisze, ze zycie mu sie zawalilo po banie na bydzi? i tak gral tu duzo wczesniej niz ty wiec powinienes grzecznie napisac 'dziekuje sid, ze swoja osoba chcesz mnie zaszczycic'.

ełot

siatkarz - Pon 07 Maj, 2007 23:23

nappy napisał/a:

jeju ty masz az tak wielka potrzebe lizania d*py za przeproszeniem? ma sie plaszczyc przed swoimi e-znajomymi zeby tylko zdjeli mu bana na jednym z tysiecy konterkowych serwerow? ludzie, nie popadajcie w paranoje! to, ze macie tutaj admina nie znaczy, ze kazdy ma wam stopy calowac i blagac o unbana. lepiej ci zrobi jesli napisze, ze zycie mu sie zawalilo po banie na bydzi? i tak gral tu duzo wczesniej niz ty wiec powinienes grzecznie napisac 'dziekuje sid, ze swoja osoba chcesz mnie zaszczycic'.

ełot

no to niech idzie sobei na inny serwer skoro tych konterowych jest tysiac (jak nie wiecej)... cya

sadze ze pora zamknac temat bo chodzi tu o bana a nie o wlasne poglady graczy

nappy - Pon 07 Maj, 2007 23:25

pzdro 700

a moze on chce na tym konkretnym grac, tylko nie ma zamiaru lizac zada polowie ludzi ktorych moze nie lubic ale po prostu musi tolerowac?

jestem adminem bydzi i wymagam calkowitego szacunku !

RISKEPT

siatkarz - Pon 07 Maj, 2007 23:26

jestem adminem B1 i wymagam kultury!

EOT

nappy - Pon 07 Maj, 2007 23:28

to do budy !

//musialem !! ! :DDD

teczufka - Pon 07 Maj, 2007 23:31

Sio mi z prosb, trollowanie/pozjazdy/najazdy na adminow do hyde-park/pw/pm/gg/podworko/whatever