Pro¶by i propozycje - OT z prosby SiDa
nappy - Pon 07 Maj, 2007 23:18
qBert napisał/a: | IrYs napisał/a: | Ci słów, teraz niby skladasz pro¶be o unban w jednym zdaniu. skoro aż tak Ci zależy na grze tutaj, moim zdaniem powiniene¶ się jako¶ bardziej przyłożyć do tego posta, a nie napisałe¶ go "ot tak sobie" ..... nie wiem, może tylko ja to tak odbieram ... |
dokładnie i nie bylbym bardzo zdziwiony jak po odmowie bys znow nabral ochoty do mowy np. "nie? to ch w d. mam to gdzies". ale może się mylę... |
jeju ty masz az tak wielka potrzebe lizania d*py za przeproszeniem? ma sie plaszczyc przed swoimi e-znajomymi zeby tylko zdjeli mu bana na jednym z tysiecy konterkowych serwerow? ludzie, nie popadajcie w paranoje! to, ze macie tutaj admina nie znaczy, ze kazdy ma wam stopy calowac i blagac o unbana. lepiej ci zrobi jesli napisze, ze zycie mu sie zawalilo po banie na bydzi? i tak gral tu duzo wczesniej niz ty wiec powinienes grzecznie napisac 'dziekuje sid, ze swoja osoba chcesz mnie zaszczycic'.
ełot
siatkarz - Pon 07 Maj, 2007 23:23
nappy napisał/a: |
jeju ty masz az tak wielka potrzebe lizania d*py za przeproszeniem? ma sie plaszczyc przed swoimi e-znajomymi zeby tylko zdjeli mu bana na jednym z tysiecy konterkowych serwerow? ludzie, nie popadajcie w paranoje! to, ze macie tutaj admina nie znaczy, ze kazdy ma wam stopy calowac i blagac o unbana. lepiej ci zrobi jesli napisze, ze zycie mu sie zawalilo po banie na bydzi? i tak gral tu duzo wczesniej niz ty wiec powinienes grzecznie napisac 'dziekuje sid, ze swoja osoba chcesz mnie zaszczycic'.
ełot |
no to niech idzie sobei na inny serwer skoro tych konterowych jest tysiac (jak nie wiecej)... cya
sadze ze pora zamknac temat bo chodzi tu o bana a nie o wlasne poglady graczy
nappy - Pon 07 Maj, 2007 23:25
pzdro 700
a moze on chce na tym konkretnym grac, tylko nie ma zamiaru lizac zada polowie ludzi ktorych moze nie lubic ale po prostu musi tolerowac?
jestem adminem bydzi i wymagam calkowitego szacunku !
RISKEPT
siatkarz - Pon 07 Maj, 2007 23:26
jestem adminem B1 i wymagam kultury!
EOT
nappy - Pon 07 Maj, 2007 23:28
to do budy !
//musialem ! :DDD
teczufka - Pon 07 Maj, 2007 23:31
Sio mi z prosb, trollowanie/pozjazdy/najazdy na adminow do hyde-park/pw/pm/gg/podworko/whatever
|
|
|