CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Proposyzja dodania mapy de_alphs
Anvi - Wto 08 Maj, 2007 15:32 Temat postu: Proposyzja dodania mapy de_alphsMapa nawet ciekawa, mala i fajna
zreszta mozecie ocenic sami
http://www.fpsbanana.com/maps/download/5847
screeny takze dostepne na fpsbanana.qBert - Wto 08 Maj, 2007 15:41 PRECZ z niestandardowymi mapami
NIE!!!spree - Wto 08 Maj, 2007 15:43 dosyć dużo na niej grałem i uważam że jest z pupy ;xMoras - Wto 08 Maj, 2007 16:03 oj nie Trel - Wto 08 Maj, 2007 16:17 pierwszy raz w zyciu odmawiam co do nowej mapki, ale ta mapa jest z dupy.
Total FFA, i jeszcze z takim czasem mapy to wogole ct nie zdazy zabrac hostow i odprowadzic na respa wiec nie : Fteczufka - Wto 08 Maj, 2007 16:31
Trel napisał/a:
Total FFA, i jeszcze z takim czasem mapy to wogole ct nie zdazy zabrac hostow i odprowadzic na respa wiec nie : F
de_Fuse_hostage? Odprowadzasz hostow do respa i zdejmujesz z nich bombe?
Ty juz nie pij, bo i tak za mlody jestes.spree - Wto 08 Maj, 2007 16:59
teczufka napisał/a:
Trel napisał/a:
Total FFA, i jeszcze z takim czasem mapy to wogole ct nie zdazy zabrac hostow i odprowadzic na respa wiec nie : F
de_Fuse_hostage? Odprowadzasz hostow do respa i zdejmujesz z nich bombe?
Ty juz nie pij, bo i tak za mlody jestes.
hahahaha trelu leże hahahaha domeztoz - Wto 08 Maj, 2007 17:41 ja jestem za nowymi mapkami ale ta mi sie nie bardzo podoba...Trel - Wto 08 Maj, 2007 18:05 omg ? to ja mysle o innej mapce, wpierw obejrze screeny i zara siem wypowiem : D Lol sry
a ja alkoholem sie brzydze ! Nigdy w szyciu !
edit; te ale taka mapka cs_alps tesh istnieje ! dlatego sie pomylilem ^_^ na lukmanie ja chyba graja :dpsychic - Wto 08 Maj, 2007 18:08