Skargi i zażalenia - Dostalem bana od IrYs'a !!!! lol
name - Pią 11 Maj, 2007 14:56 Temat postu: Dostalem bana od IrYs'a !!!! lol Irys Ogarnij sie troche ! walisz tymi banami na prawo i lewo ! wyzywales mnie a ja ci odpisalem to samo co ty domnie napisales i dostalem od ciebei BANA !!!!! lol prosze o zdjecie bana bo niejest adekwatny do "wykroczenia" ! 2 tygodnie za przezwisko ktorego sam sie dopusciles !!! Mega negatywny jestres !!!!! OGARNIJ sie ...
cala ta sytuacja odbyla sie 10.05.2007 okolo godziny 21 brak scree'now
teczufka - Pią 11 Maj, 2007 15:09
Cytat: | Jeśli piszesz skarge zamieść koniecznie:
- datę i godzinę zdarzenia
- krotki opis sytuacji łacznie z nickami i steam_id osób biorących w niej udział
- dowody czyli np. screen, demo (w tym screen ze steam_id) |
qBert - Pią 11 Maj, 2007 16:22
dawajcie logi to będzie wszystko clear... ale czuję że Irys nie zaczął jak coś...
potek - Pią 11 Maj, 2007 16:40
kurde name wyluzuj zwieracze i nie najeżdżaj na nikogo tylko popros o zdięcie bana, nie jestes królową angielską by Ci wszysycy przy dupie skakali.
i.S.b - Pią 11 Maj, 2007 17:54
Było tak:
Poszły nominacje, ja nominowałem dust czy coś takiego, inni nominowali jakieś tam mapy.
name napisał(czy powiedział przez mic) że ciągle te dusty i dusty-(coś w tym stylu)
Ja odpisałem(czy pow przez mic/nie pamiętam) ogólnie do wszystkich (a nie do name konkretnie), że wole grać dusty bo sie przynajmniej nie cofam przez to w rozwoju
Na to nasz szanowny name odpisał :
"Twój stary się cofa w rozwoju pajacu" (tłumacząc się na privie potem, że NIE WIEDZIAŁ ŻE NAPISAŁ TAK DO @).
Nie interesuje mnie co myślałeś, że do kogo tak pisałeś czy do @ czy do Pana Henia w traktorze,ale ZAPAMIĘTAJ JEDNO : nie będę tolerował wjazdu na RODZINE i wyzywania mnie bo NIE WIEDZIAŁEŚ ŻE TO, mam na to kilku świadków, między innymi Siatka i Vegete. Kara słuszna, nie jestem za zdjęciem. S@ lub H@ zrobią co zechcą.
Tyle z mojej strony, cU@bydzia
EDIT : godzina ok 19:45, na forum napisałem ok 19:50, od razu po tym jak dałem bana.
domeztoz - Pią 11 Maj, 2007 17:54
zaraz zaraz... a czy name to n4m3
spree - Pią 11 Maj, 2007 18:08
domeztoz napisał/a: | zaraz zaraz... a czy name to n4m3 |
@ chyba nie
@ po co przychodzą tu tacy "ludzie" płakać za byle bana i wymyslają swoją pozytywną dla siebie historyjke? myślą że to im zaplusuje czy co? przecież na wszystko są dowody, więc poco wymyślać?
... nie zdejmować
name - Pią 11 Maj, 2007 18:28 Temat postu: name !! dobra koniecd tematu niechce mi sie z wami przekamarzac wyszlo jak wyszlo sory ! IrYs wyslalem ci wiadomosc i soebie ja przeczytaj i zrob co chcesz Nara.... pozdro 4all
ciasteczkowy - Pią 11 Maj, 2007 19:06
Irys po przeczytaniu tej wiadomości powiedz co następuje i zamykamy temat.
i.S.b - Pią 11 Maj, 2007 19:14
Zmniejszcie z 2 tyg na tydzień.
Musi ponieść konsekwencje za to co napisał, bo w innym przypadku każdy nam będzie mogł wejść na głowę i zrobić "kupe" bo "i tak mu zdejmą bana jak przeprosi"
eot.
|
|
|