To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Dostalem bana od IrYs'a !!!! lol

name - Pią 11 Maj, 2007 14:56
Temat postu: Dostalem bana od IrYs'a !!!! lol
Irys Ogarnij sie troche !! ! walisz tymi banami na prawo i lewo !! ! wyzywales mnie a ja ci odpisalem to samo co ty domnie napisales i dostalem od ciebei BANA !! !!!!! lol prosze o zdjecie bana bo niejest adekwatny do "wykroczenia" !! ! 2 tygodnie za przezwisko ktorego sam sie dopusciles !! !!! Mega negatywny jestres !! !!!!! OGARNIJ sie ... !! !! !! :cfaniak:

cala ta sytuacja odbyla sie 10.05.2007 okolo godziny 21 !! brak scree'now

teczufka - Pią 11 Maj, 2007 15:09

Cytat:
Jeśli piszesz skarge zamieść koniecznie:
- datę i godzinę zdarzenia
- krotki opis sytuacji łacznie z nickami i steam_id osób biorących w niej udział
- dowody czyli np. screen, demo (w tym screen ze steam_id)

qBert - Pią 11 Maj, 2007 16:22

dawajcie logi to będzie wszystko clear... ale czuję że Irys nie zaczął jak coś...
potek - Pią 11 Maj, 2007 16:40

kurde name wyluzuj zwieracze i nie najeżdżaj na nikogo tylko popros o zdięcie bana, nie jestes królową angielską by Ci wszysycy przy dupie skakali.
i.S.b - Pią 11 Maj, 2007 17:54

Było tak:

Poszły nominacje, ja nominowałem dust czy coś takiego, inni nominowali jakieś tam mapy.

name napisał(czy powiedział przez mic) że ciągle te dusty i dusty-(coś w tym stylu)

Ja odpisałem(czy pow przez mic/nie pamiętam) ogólnie do wszystkich (a nie do name konkretnie), że wole grać dusty bo sie przynajmniej nie cofam przez to w rozwoju

Na to nasz szanowny name odpisał :
"Twój stary się cofa w rozwoju pajacu" (tłumacząc się na privie potem, że NIE WIEDZIAŁ ŻE NAPISAŁ TAK DO @).

Nie interesuje mnie co myślałeś, że do kogo tak pisałeś czy do @ czy do Pana Henia w traktorze,ale ZAPAMIĘTAJ JEDNO : nie będę tolerował wjazdu na RODZINE i wyzywania mnie bo NIE WIEDZIAŁEŚ ŻE TO, mam na to kilku świadków, między innymi Siatka i Vegete. Kara słuszna, nie jestem za zdjęciem. S@ lub H@ zrobią co zechcą.

Tyle z mojej strony, cU@bydzia

EDIT : godzina ok 19:45, na forum napisałem ok 19:50, od razu po tym jak dałem bana.

domeztoz - Pią 11 Maj, 2007 17:54

zaraz zaraz... a czy name to n4m3 ??
spree - Pią 11 Maj, 2007 18:08

domeztoz napisał/a:
zaraz zaraz... a czy name to n4m3 ??

@ chyba nie

@ po co przychodzą tu tacy "ludzie" płakać za byle bana i wymyslają swoją pozytywną dla siebie historyjke? myślą że to im zaplusuje czy co? przecież na wszystko są dowody, więc poco wymyślać?

... nie zdejmować

name - Pią 11 Maj, 2007 18:28
Temat postu: name !!
dobra koniecd tematu !! niechce mi sie z wami przekamarzac !! wyszlo jak wyszlo sory !! ! IrYs wyslalem ci wiadomosc i soebie ja przeczytaj i zrob co chcesz !! Nara.... pozdro 4all
ciasteczkowy - Pią 11 Maj, 2007 19:06

Irys po przeczytaniu tej wiadomości powiedz co następuje i zamykamy temat.
i.S.b - Pią 11 Maj, 2007 19:14

Zmniejszcie z 2 tyg na tydzień.

Musi ponieść konsekwencje za to co napisał, bo w innym przypadku każdy nam będzie mogł wejść na głowę i zrobić "kupe" bo "i tak mu zdejmą bana jak przeprosi"

eot.