CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Błąd w modzie pokazującym kto z czego mnie zabił
Bo$s - Pon 21 Maj, 2007 18:53 Temat postu: Błąd w modzie pokazującym kto z czego mnie zabiłWitam Jakiś czas temu zauważyłem błąd w modzie, który pokazuje po lewej na dole kto nas zabił (Zabity przez xxx (aa hp bb ap) z yyy). Chodzi o to, że mod ten wypisuje nie tą broń z której nas zabito, tylko inną (np. ginę z ak47 to jest napisane, że z AWP itd.)Rider - Wto 22 Maj, 2007 06:00 Nom ostatnio na nożówce zostałem zabity niby z usp i to nie była końcówka rundy HeSS - Wto 22 Maj, 2007 19:40 nom cos sie zepsuło ostatnio mialem akcje koles mnie z digla zabil a tu napisane zabity przez .... z awp padlemdomeztoz - Wto 22 Maj, 2007 20:08 a w ogole to po co ten mod? uwazam ze mozna sie bez niego obejsc... przeciez wiadomo z czego cie ktos zabil... chyba... a i tak pokazuje sie potem po prawej stronie ile dmg kto komu zadal... i zawsze jest jeszcze opcja /hp
imo ten mod nie jest potrzebny...WOJTAS - Wto 22 Maj, 2007 22:09 ja tam wole wiedziec kto/jak i z czego mnie zabil dlatego jestem za naprawieniem moda jesli wogole da rade cos takiego zrobic ale wydaje mi sie ze to jest blad od nowosci bo juz nie na jednym servie cos takiego widzialem... domeztoz - Wto 22 Maj, 2007 22:13
RazeL napisał/a:
ja tam wole wiedziec kto/jak i z czego mnie zabil
i bedziesz to wiedzial bez tego moda...przeciez wszystko pokazane jest z prawej strony i na sayu...qBert - Śro 23 Maj, 2007 09:34 imo wywalić to podsumowanie rundy przez amx... straszny syf!siatkarz - Śro 23 Maj, 2007 09:37 tez tak sadze ze to zbedna linijka tekstu...qBert - Śro 23 Maj, 2007 09:58 nie o tym mowie! Mi chodzi o te napisy co wali amx po lewej stronie na koniec rundy tak ze przysłaniają say'a. Nie potrzebne takie statystyki że najwięcej w tej rundzie zabił qBert z ak bo to przecież wiadome jest siatkarz - Śro 23 Maj, 2007 11:44 a te statystkyki po lewej to tylko na jakeis ffa z killing spriii ;p tez przeszkadzaja!