CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - buahahah jaki zAl'ed :D z bydgoskich adminow:D
mantis - Pon 28 Maj, 2007 20:27 Temat postu: buahahah jaki zAl'ed :D z bydgoskich adminow:DJak dostaje slapy a pozniej bana na 5 min to sie chociaz 0sle adminowy przedstaw a nie zostajesz anonimowym ****:D:D:D:D kim ty wogle jestes zeby do mnie pisac hahaha i sie pozniej nie dziw ze mi pooooszczaja nerwy jak takich palanow musze znosic:D
ps.to nawet nie jest skarga tylko zalosna sprawa jak zachowuja sie admini boze jaka porutaa////.......ROSOMAK - Pon 28 Maj, 2007 20:35 lol na bata sie sprawa wyjazsni i nie wiem po co az tak gorzkie zale tu wylewasz nie mzona z kultura tymozyna - Pon 28 Maj, 2007 20:48 Temat postu: Re: buahahah jaki zAl'ed :D z bydgoskich adminow:D
mantis napisał/a:
Jak dostaje slapy a pozniej bana na 5 min to sie chociaz 0sle adminowy przedstaw a nie zostajesz anonimowym ****:D:D:D:D kim ty wogle jestes zeby do mnie pisac hahaha i sie pozniej nie dziw ze mi pooooszczaja nerwy jak takich palanow musze znosic:D
ps.to nawet nie jest skarga tylko zalosna sprawa jak zachowuja sie admini boze jaka porutaa////.......
cplist ?
admin nie ma obowiazku byc na kazde Twoje zachowanie.
wielkie chalo dostalem bana na 5 minut o jezu chyba umre ! ... -.-'teczufka - Pon 28 Maj, 2007 20:57 L 05/28/2007 - 21:28:56 - de_inferno: Chat: "<><><>" amx_tsay "mantis, narazie dostales bana z automatu za przeklenstwa ... ale wiesz .. nastepnym razem moze byc roznie"
Rozumiem ze prosisz o przedluzenie na powiedzmy miesiac tak?Melepeta - Pon 28 Maj, 2007 21:31 mantis twoje zachowanie ogólnie na servie jest beszczelne ...WEGier - Pon 28 Maj, 2007 21:34 nie pozwole sobie zebyś do mnie mówił obraźliwie, kiedy jak się do Ciebie tak nie odnoszę. Narazie dostałeś bana na 5 min za "parówkę", ale chciałbym żebyś wiedział że następnym razem masz tydzień przerwy a później się żegnamy na dłużej ... dużo dłużej, bo się zachowujesz czasem jak rozwydrzony dzieciak któremu ktoś pogroził palcem i jedyną twoją bronią jest ubliżanie. Nie jestem złośliwy ani zawzięty ale masz u mnie przechlapane.qBert - Pon 28 Maj, 2007 21:55 WEGierku on już był banowany na 2 tygodnie za plebowanie... wiesz chyba jaka jest hierarchia? Od pół roku był spokój z mantisem ale widać że człowieka ze wsi można wyciągnąć, ale wsi z człowieka nie.ritarded l. - Pon 28 Maj, 2007 22:11 ja proponuje perma :dsiatkarz - Pon 28 Maj, 2007 22:34 jak odemnie dwa kopy na klate i 4 tygodnie banana Moras - Wto 29 Maj, 2007 07:09 ach te automaty