Problemy z CS 1.6/CZ - steam :\
neverling~ - Wto 29 Maj, 2007 19:26 Temat postu: steam :\ Odpalam steama i wyskakuje mi :
Nigdy czegos takiego nie mialem.
HELP ! Resy PC nie pomagaja :F
neverling~ - Wto 29 Maj, 2007 19:38
Przeinstaluje STEAMA najpierw
edit :
Reinstall zrobiony bez zmian
psychic - Wto 29 Maj, 2007 20:32
ustaw date i zegarek w windowsie dobrze
mialem tak ze mi nic nie chodzilo i wystarczylo date zmienic
siatkarz - Wto 29 Maj, 2007 20:35
ja chyba rady typu format c: to bede usowal i to dosc szybko ;/ z glowa chlopaki!
neverling~ - Wto 29 Maj, 2007 20:55
psychic napisał/a: | ustaw date i zegarek w windowsie dobrze
mialem tak ze mi nic nie chodzilo i wystarczylo date zmienic |
Ale ja mam dobrze
qBert - Wto 29 Maj, 2007 20:59
Jak miałem więcej czasu to siedziałem sporo na boardzie w dziale pomoc. I to nauczyło mnie jednego. Jeśli masz problem ze steamem przejdź tą ścieżkę:
1. Restart kompa
2. Reinstall steam
3. Sprawdzamy kompa anty wirem, ad-aware
4. Sprawdzamy temperaturę i kondycję hardware
5. Format C:
Na którymś punkcie zawsze się zatrzymuje i jest dobrze...
Dzejms - Wto 29 Maj, 2007 22:25
To i ja podpowiem co m.in. robię jak nie wiem co dzieje się z systemem XP (lub sprzętem albo aplikacjami). U mnie format to ostateczna ostateczność z ostateczności.
1. Uruchom kolejno - panel sterowania-narzędzia administracyjne-podgląd zdarzeń- i tu masz do wyboru "aplikacja" i "system".
2. Przejrzyj wpisy klikając na nie dwukrotnie LewymKM zwracając uwagę na czasy równe z momentem uruchamiania Steama. Głównie te które oznaczone są czerwonym krzyżykiem, a później te z żółtym znakiem ostrzegawczym. Być może znajdziesz tam przyczynę swoich problemów.
Podkreślam jest to tylko jeden ze sposobów na szukanie błędów w systemie XP.
neverling~ - Śro 30 Maj, 2007 12:41
Klikam w to co mowisz Dzejms i wyskakuje :
Cytat: | Aplikacja powodująca błąd steam.exe, wersja 1.0.0.0, moduł powodujący błąd steamclient.dll, wersja 3.0.0.1, adres błędu 0x000c3c07. |
edit :
Gdy usuwalem steama przez "Dodaj usun programy" zapomnialem ze nie usuwaja sie wszystkie foldery z zawartoscia i instalowalem STEAMA razem z tymi folderami.
Tym razem wywalilem STEAMA przez "Dodaj usun programy" a reszte programow wywalilem kombinacja SHIFT + DELATE i zainstalowlem jeszcze raz calego STEAMA.
Efekt jest taki ze wszystko dziala
Dziekuje za pomoc, mozecie zamknac albo przykleic gdyby ktos mial taki problem.
|
|
|