CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - BURY
Bury - Czw 31 Maj, 2007 08:43 Temat postu: BURY"wieś, trzoda, plebowanie na servie, wyzywanie graczy od "lamusow", celowe wpienianie mnie. cU"
A to ciekawe ? od "lamusów"
IrYs dales mi bana na 4 tygodnie troche długo, pokaż za co, daj logi
[ Dodano: Czw 31 Maj, 2007 09:47 ]
[ Dodano: Czw 31 Maj, 2007 09:48 ]
I niech sie tu tylko Irys wypowie albo admini a nie bydziaki co nawet w tedy niegraly na serwie a najwiecej mają do gadania !siatkarz - Czw 31 Maj, 2007 10:04 powiem ci tyle ze zaraz ja ci doloze bananem wiekszym bo irytuja mnie twoje wypowiedzi... cs jest 16+ ... tak wiec jak skonczysz te szesnascie lat to zapraszamy... ;/WEGier - Czw 31 Maj, 2007 10:38 jak dla mnie ....
~ siemanara
widzę że Bury nie nadaje się do ludzi, więc nie będziemy tęsknićMoras - Czw 31 Maj, 2007 10:38 skonczy sie permem + cya z 4um i git Uczulony` - Czw 31 Maj, 2007 12:17 no to na co czekacie ... bananem bananem WOJTAS - Czw 31 Maj, 2007 12:31 omg bury WYJDZ bylem wtedy na servie ale moze troche za pozno wszedlem bo widzialem tylko jak irys napisal "bury ban 2 tyg" poczym bury (nick: ban 2 tygodnie hahahahaha) bardzo pomyslowy zreszta wyszedl hahahahaha (myslal chyba ze ktorego widac tak lubi nie dostanie )
te plemniki to jest chyba jedna wielka banda TELETUBISI (zeby nie napisac inaczej heheheh) ktorzy mysla ze przez takie gadki sa 3|_( ) i kazdy im bedzie pupy lizal zeby z nimi zagrac.
Dam wam dobra rade... cU @ NON-STEAM bo wasz poziom dorownuje tejze grupie internetowej spolecznosci
P.s BURY jak tak bardzo lubisz "banany" to idz do klubu z wieksza iloscia TELETUBISI i tam popros niech Ci dadza mysle ze znajdzie sie taki co z checia zaspokoi twoje bananowe rzadze...
P.s2 CLOSED ende 4um/servdomeztoz - Czw 31 Maj, 2007 12:44 hahaha bury jakie warunki pFFf... a pozwolisz mi chociaz wejsc na server wieczorem?
sami zaczepiacie i prowokujecie a potem jakies zale do reszty swiata... i tak do konca bedziesz cfaniaka zgrywal jak cashreen... btw to ile juz mu kont oddaliscie z kaszą qBert - Czw 31 Maj, 2007 13:30 jeszcze raz wstawisz więcej jak 5 bananów i nie napiszesz już nic więcej... Zamykaj Teczka albo ktoś bo żal czytać teki bełkot. Jesteś plebem i ban słuszny!ciasteczkowy - Czw 31 Maj, 2007 14:11 Dyskusja bezpodstawna.
Teczka obejrzy logi i zweryfikuje wyrok.
Zamykam do odpowiedzi TeczkiBury - Czw 31 Maj, 2007 15:20 Temat postu: Domagam sie pokazania logów z moim zlym zachowaniem !!!Domagam sie pokazania logów z moim zlym zachowaniem !