To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - ;o Dla mnie też ban ?

Bo$s - Czw 07 Cze, 2007 12:16
Temat postu: ;o Dla mnie też ban ?
No fajnie robicie. Dostałem tyle samo co ten koleś: http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7174 Sęk w tym, że ja na jego matkę nic nie powiedziałem. Tekst
Cytat:
"lamusy to se mozesz do mamy mowic"
nie obraża niczyjej matki ! Rozumiem, że taki tekst jest tak samo obraźliwy jak wyzywanie od szmat i **cenzura** tak ? Przemyślcie czasem te bany... Gdybym napisał "lamus to twoja matka" to można się przyczepić, ale za takie coś ? 2 tygodnie :rotfl:
teczufka - Czw 07 Cze, 2007 12:23

Bo$s napisał/a:
lamusy to se mozesz do mamy mowic
Bo$s napisał/a:
lamus to twoja matka
Granica miedzy tymi zdaniami jest cienka, za cienka.
Pozatym gdyby nie ta twoja wypowiedz, to nie byloby w ogole sprawy. Trzy razy odniosles sie do jego matki, a na takie wjazdy jestesmy wyczuleni. Nowik klucil sie ze mna o dlugosc i proporcionalnosc, a dla mnie to jasne, powiedziales "a", on powiedzial "b". Obaj nie jestescie bez winy i obaj dostaliscie bana.

nowik - Czw 07 Cze, 2007 12:30

Fakt, klocilismy sie z Tukaczevem o dlugosc bana jednak stwierdzilismy ze gdyby nie odpowiedz Twoja na slowa o 'lamusach' to cala sytuacja by nie zaistaniala w ogole zatem takze jestes prowokatorem. Ogolnie z tego co Cie znam to wiem ze jestes graczem kulturalnym i zachowujesz sie na serwerze jednak w niektorych sytuacjach musimy znac powod klotni i tym powodem tutaj byl Twoj tekst. 2 Tygodnei szybko zleci i mamy nadzieje ze do nas powrocisz :) i unikniemy takich sytuacji w przyszlosci :)
Bo$s - Czw 07 Cze, 2007 12:32

teczufka napisał/a:
powiedziales "a", on powiedzial "b".

Napisałem to, gdy zobaczyłem jego tekst "lamusy", który mógł być kierowany do CT (chłopak już wcześniej się pluł do nas, że raszujemy (będąc w CT) wiec miałem prawo tak pomyśleć). Ja bez powodu raczej nie wyzywam ludzi.

No ale nic, do zobaczenia za ~20000 minut :P

siatkarz - Czw 07 Cze, 2007 12:51

jeden jakis normlany dostal bana i nie amrudzi ^^ gj!
Uczulony` - Czw 07 Cze, 2007 13:21

wiadomo sa ludzie i parapety , stolki i taborety, bedziemy czekac Bo$s :]
qBert - Czw 07 Cze, 2007 13:47

ja bym zastosował proporcję 1:2 w banach... tym bardziej ze boss gra od dosc dawna u nas i nigdy nie widzialem aby cos bylo nie tak...
domeztoz - Czw 07 Cze, 2007 14:08

no ja bym tez skrocil do jednego tygodnia... dla bosa oczywiscie :mrgreen:
teczufka - Czw 07 Cze, 2007 14:55

No dobra, pare osob jest za skroceniem do tygodnia. Zrobmy tak, jesli ladnie / dobrze umotywujesz / uargumentujesz czemu nalezy ci sie skrocenie bana to go skrocimy, jesli nie pozostanie na tym co bylo :>
Bo$s - Czw 07 Cze, 2007 15:18

Mam sesję i muszę się jakoś odprężać między egzaminami :P A inne argumenty podałem we wcześniejszych postach w tym temacie :faja: