CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba dodania HLG 1.9
ROSOMAK - Śro 13 Cze, 2007 08:16 Temat postu: Prosba dodania HLG 1.9Witam wszystkich
Tak jak w temacie prosze o wgranie na serwa HLG 1.9 .Od dluzszego czasu mam wrazenie ze sporo osob gra na niedozwolonych skryptach ulatwiajacych gre - HLG wykluczylby ludzi ktorzy wspomagaja sie owymi skryptami .
Moze napisze zaleyty i wady tegoz to zabiegu:
ZALETY :
- działa tylko na serwerze - nie trzeba klienta
- rozbudowane możliwości dostosowania programu w działaniu do potrzeb graczy i serwera i dodatków
- ogranicza ruch sieciowy o nadmiarowe dane, które wykorzystują antycheaty
- możliwośc integracji z takimi bazami danych jak SteamBans czy AMX Bans
- działa z większością innych programów antycziterskich
WADY :
- czasem fakt, iż jest to tylko wersja serwerowa nie wystarcza i trzeba go wspomagać innymi programami.
- potrafi pożerac pamięć serwera, oznacza to, że trzeba serwer restartować mniej więcej co 48h - wtedy czuje się wyraźne polepszenie grywalności.
Taki skrypt no recoil HLG 1.9 N10 banuje , a wiadome ze skryptow ulatwiajacych gre -nielegalnych- jest wiecej.
Wiadome jest to ze skryptow VAC/VAC2 nie wykryje tak jak i nasi admini tez nie dadza rady wiec wgrajmy HLG 1.9 i wyeliminujmy skrypciarzy.qBert - Śro 13 Cze, 2007 08:19 Już była mowa o HLG kiedyś i generalnie wyszło na to że to jest gra nie warta świeczki. Zlaguje nam serwer kompletnie...psychic - Śro 13 Cze, 2007 08:26 interp 0.1
powinien byc spis skryptow za jakie banuje
zamul serwera moze byc, choc jakby wszyscy grali na interpie 0.01 na bydzi, a teraz blokada na 0.1 to moze by lepiej chodzil nie wiem czy dobrze mysle
narazie sie wstrzymam z odpowiedziadomeztoz - Śro 13 Cze, 2007 09:25 NIE bo sam mam... szkrypasiatkarz - Śro 13 Cze, 2007 09:46
domeztoz napisał/a:
NIE bo sam mam... szkrypa
nawet sie nie rpzyznawaj, zal.pldomeztoz - Śro 13 Cze, 2007 10:20 ale mi skrypt... na kz_'tach najczesciej uzywam...lnk - Śro 13 Cze, 2007 13:08 to byloby dobre , zablokowac interp 0.1 i raty po 30
teraz kazdy mowi ze ma interp 0.01 a jakos skacza co 2metry , ale nie przeciez oni maja prawidlowy interp 1!111!!1!ROSOMAK - Śro 13 Cze, 2007 14:04
qBert napisał/a:
Już była mowa o HLG kiedyś i generalnie wyszło na to że to jest gra nie warta świeczki. Zlaguje nam serwer kompletnie...
No ale przeciez z tego co wiem to maszyna na ktorej stoi serwer jest dobra wiec czemu ma zlagowac qBert - Śro 13 Cze, 2007 14:15
ROSOMAK napisał/a:
qBert napisał/a:
Już była mowa o HLG kiedyś i generalnie wyszło na to że to jest gra nie warta świeczki. Zlaguje nam serwer kompletnie...
No ale przeciez z tego co wiem to maszyna na ktorej stoi serwer jest dobra wiec czemu ma zlagowac
Ale łącze jest kiepskie.WEGier - Śro 13 Cze, 2007 14:26 pewnie że za jestem. Z tego co wiem to kiedyś HLG był kiepski bo banował jak leci i słyszałem że pewnego razu zbanował cały serw - nawet ludzi co mają default config (tak jak ja np )
niech się wypowie teczuś albo ktoś inny co się zna
jezeli tylko nie wpłynie to na jakość gry - to jestem za i ... tyle widzieli co niektórych