Czekam na wasze demko, bo arguemnty w grze były conajmiej śmieszne.
Węgier może zabolał hed z glocka?
Najważniejsze, że ty nam dałeś mocne.koniar - Śro 13 Cze, 2007 21:43 Dzejms a co ty możesz wiedzieć o zabijaniu boli Cie, że ktoś ci dupsko skopał aa i te częste reconnecty
ZLE MI IDZIE ZROBIE RECONNECTA I PRZEJDE DO LEPSZYCH ALE JA NIE JESTEM FRAGOWCEM!WEGier - Śro 13 Cze, 2007 21:57 dobra, widzę że kolega się upiera przy swoim, więc WUALA
mam nadzieje że teczka ma już zbindowane, bo zaraz pewnie Pan nam powie że nasz serw jest marny, że nikt nie bedzie gral bla bla bla
PS panowie z Steambans Cię pozdrawiają koniar - Śro 13 Cze, 2007 22:02 Oglądam i mam nadzieje że ludzie też to zobaczą, a nic nie będę pisał że marny serv bo ban mówi sam za siebie panie KOLEGO
EDIT:
-3 trupy z glocka po skampieniu, widze że Ci się nigdy nie zdarzyło
-full auto na flashu, widze też Ci się nie zdarzyło
Więcej niestety nie widze, więc raczej kompleksy albo Twój czity źle działaDzejms - Śro 13 Cze, 2007 22:14
koniar napisał/a:
Dzejms a co ty możesz wiedzieć o zabijaniu boli Cie, że ktoś ci *cenzura* skopał aa i te częste reconnecty
ZLE MI IDZIE ZROBIE RECONNECTA I PRZEJDE DO LEPSZYCH ALE JA NIE JESTEM FRAGOWCEM!
HaHa. Widze jednak że miałem racje pytając ciebie o twój wiek jak graliśmy. Nie dość, że młody to naiwny. A dupe to mi życie kopie a nie gra internetowa, ale ani tu ani tam nie znoszę oszustów.domeztoz - Śro 13 Cze, 2007 22:40 perm thix ne0child koniar - Śro 13 Cze, 2007 22:45 @up
kolejny licker!
Wy się popatrzcie na LIPO czy jak mu tam.
Koniec tematu ADMIN ma zawsze racje i wybronić się nie da. Siedze 3 h na vt z kumplami którzy grali wtedy i mówią ze niby coś albo fart. Chyba jednak to drugie warto się nad tym zastanowić.
Nie chce osądzać ale 50% was wszystkich porpstu chce mieć czity a jak nie umiesz znaleść a ktoś dobrze gra to jest cziter ^.--. Zapalcie świeczke na mszy może wam coś pomożeMoras - Śro 13 Cze, 2007 22:52 Jak grales czysto to zostaniesz odbanowany, zobaczymy co reszta w tej sprawie napisze.
Ale tekstami typu "Zapalcie świeczke na mszy może wam coś pomoże" na pewno nic dobrego nie wskórasz..