Prośby i propozycje - ot z map
WEGier - Pon 25 Cze, 2007 08:33
no właśnie już dawno miałem prosić o te napisy żeby wyłączyć ... Q wystarczy tylko to wpisać w konsole?
qBert - Pon 25 Cze, 2007 08:42
Wpisujesz tą komendę i amx nie wywala Ci na cały ekran jakiś durnych statystyk kto zabił najwięcej w rundzie, za ile dmg itd. itp.
WEGier - Pon 25 Cze, 2007 09:44
qBert napisał/a: | Wpisujesz tą komendę i amx nie wywala Ci na cały ekran jakiś durnych statystyk kto zabił najwięcej w rundzie, za ile dmg itd. itp. |
Qbercik ale mnie chodzi ze wywala jakieś durne napisy podczas rozgrywki na samym środku ekranu - cos o kanale irc i ze sponsor telsten i te ... podsumowanie mi nie przeszkadza bo już najczęściej nie żyje jak to widze
qBert - Pon 25 Cze, 2007 10:02
Te napisy zostają. Ich tą komendą nie wykasujesz...
WEGier - Pon 25 Cze, 2007 10:21
qBert napisał/a: | Te napisy zostają. Ich tą komendą nie wykasujesz... |
no to chyba potruje o tym ale później i w innym poście (chyba ze komuś sie chce założyć wcześniej) bo mi to już od dawien dawna przeszkadza ... ale narazie i tak nie mam czasu grac przez ten cholerny slub
co do mapek ... znacie moje zdanie --- jestem amatorem i lubie wszystkie mapy, bo gram dla przyjemnosci ... poza tym można znaleźć rozwiazanie - jeżeli rockthevote to za trudne dla niektóryych to mozna po 15min gry dać vote 1.przedłużamy o kolejne 10min 2 dajemy glosowanie i zmiana
WOJTAS - Pon 25 Cze, 2007 11:40
ej ale przeciez mozecie sobie zmienic czcionke (zminiejszyc albo wogole zmienic na inna) i napisy beda ale nie beda wam przeszkadzac. jezeli by ktos chcial wykonac taki zabieg to PW albo GG
|
|
|