To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - PODZIĘKOWANIA

WEGier - Pi± 29 Cze, 2007 18:39
Temat postu: PODZIĘKOWANIA
:wstydni¶: :wstydni¶: :wstydni¶: :wow: :wow: :wow: :wstydni¶: :wstydni¶:

no cóż ... odjęło mi normalnie mowę .... chciałem wam WSZYSTKIM podziękować ... w życiu się nawet nie spodziewałem ... powiem wam że o tak miłej niespodziance nawet nie ¶niłem ...
przyjeżdżam dzisiaj do domu rodziców i moja Mama mówi że przyszła jaka¶ koperta z chyba życzeniami, moja przyszła już zazdrosna "no pięknie, jaka¶ niespełniona miło¶ć z Bydgoszczy ¶le ci życzenia?"
otwieram i czytam ... czytam ... podniosłem szczękę z ziemi i czytam na głos
"składaj± uzależnieni od CS-a admini i gracze BYDZI"

ejjj nie wiem czyja to sprawka .. kto miał mój stary adres (powinienem się bać? :hahaha: ) ale chciałem WAM podziękować z całego serca ... nawet nie wiecie jakie to miłe dostać życzenia od ludzi których nigdy nie widziałem na żywo ...

dziękuje :*

ciasteczkowy - Pi± 29 Cze, 2007 18:54

Niezły był z Ciebie herbatnik.
I po chłopie ;( ;( ;(

Uczulony` - Pi± 29 Cze, 2007 18:55

to ja sie dolacze z zyczeniami :) niech ci kobieta lekka bedzie :D a kazde przeciwnosci losu traktuj z byka. Pij duzo w koncu trzeba sie znieczulac i dezynfekowac .

Pozdro z nad morza

Uczulony` ]|[ Na ]|[ Amunicje

:E :D

Trel - Pi± 29 Cze, 2007 18:57

najlepszejszego :0o:
molti - Pi± 29 Cze, 2007 19:12

Wszystkiego Najnajnajnajlepszego :*
ROSOMAK - Pi± 29 Cze, 2007 19:47

Ja jedynie moge powielic swoje zyczenia :mrgreen: teraz Madziarku czekamy na potomka ktory godnie zastapi Cie w szeregach bydziakow.

Ja juz mam takiego w drodze :lol:

Wszystkiego najlepszego jeszcze raz i glowa do gory :cfaniak:

domeztoz - Pi± 29 Cze, 2007 20:16

lol gift naprrawde godny podziwu... ktos mial gesta... niestety nie ja ;/ ale tez zycze Ci wsiego dobrego... nie daj sie pod pantofel zaprowadzic... jak cos to FB i uciekaj z domu...

chyba kupujac koszulke wpadles z adresem... wiec Dzejms maczal w tym paluchy

foXx - Pi± 29 Cze, 2007 20:22

naj naj naj naj naj naj Wegierku :E :banan: :papryczka: :marchew: mamy nadzieje, ze bedziesz wpadac na bydzie niewiele rzadziej niz teraz :crazy:
kiciper - Pi± 29 Cze, 2007 21:26

:* :*
chyba mozna???

BABCIA - Pi± 29 Cze, 2007 21:39

najlepsze jest to że życzenia składaj± ci co się nie znaj± w co on wpadł oczywi¶cie poza paroma przypadkami chłopie daj spokój uciekaj ja ci powiem jak to będzie
rano do pracy z pracy obiad chcesz do kompa a ona gada może by¶ ze mn± porozmawiał itp a nie daj boże jak masz dziecko to juz masz przerabane cs dopiero wieczorkiem moim jedynym ratunkiem jest to że nie lubię spac ( jakie¶ 4 do 5 godzin na dobe ) ale cóż każdy musi sie jako¶ dostosować a z drugiej strony czemu masz mieć lepiej niż ja więc bierz t± kulę do nogi i ciagnij całe życie :hahaha: :hahaha: :hahaha: :P