CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - STEAM_0:1:8329854//StaramS!3//20160
cegla - Czw 12 Lip, 2007 19:47 Temat postu: STEAM_0:1:8329854//StaramS!3//20160STEAM_0:1:8329854//StaramS!3//20160 Tak się Pisze mój Nick StaramS!3
@ IrYs lub IrYs`ku
„od dłuższego czasu sieje wieś na servie, jak nie przez mic to przez "say"
wyrwał bana za to między innymi, że "mam okres"
~siemanara”
Godz około 16
Steam ID STEAM_0:1:8329854
Nick: StaramS!3
Ban dany przez Irysa na 2 tyg za to ze jakaś Pauka powiedziała ze nie pasuje mu serwer, to odpowiedziałem „japa” I dostałem Kicka od niewiadomo kogo, znaczy wtedy nie wiedziałem I wchodzę Back na serwer i pytam „która mi dala Kicka? ;P”
I wiedze na Biało ze bym uważał na słowa albo mogą być moimi ostatnimi na serwie czy jakaś taka Wypowiedz nie pamiętam dokładnie.
To napisałem Postaram Się
I w chodzi na serwer koleszka o nicku | i widze znowu na publik „| zmień Nick na logiczny ….” To ja pisze na Say`u: okres ?;O
I potnym widze na Publik
Dozobaczenia- Cu za 2 tyg
Po tym jak dostałem bana myślę spoko słuszny ale nie na 2 tyg nie oszukujmy się dla kolesia co ci pojechał po Rodzinie zmniejszyłeś do 1 tyg Wiec nie udawaj Obrażonej 12`latki której starszy brat zabrał Lalkę …
prawda ze nie potraktowałem poważnie @ na serwie ale myślałem ze obróci się to w żart. Nie mam zamiaru skomleć o zdjęcie bana bo uważam ze jest słuszny ale nie na tak długo okres ….
Pisze to do innych bardziej rzetelnych @ Bydzi Bo jest To fajny serwer i jak gram to Tylko tu ale Irys pozbawił mnie tego …
Pozdro dla całej ekipy Bydzi
[ Dodano: Czw 12 Lip, 2007 21:10 ]
Temat zalozyl moj brat ale mamy dzielony net i w momecie gdy ja sie logowalem na jednym kompie on kleil skarge na 2. jak ją wyslal to nie wiem czemu ale wyszlo tak jak bym to ja pisal
Moze jedno IP czy cos
A jezeli chodzi o Irysa to zal.pl pisze ze ktos sieje wioche a zasypuje graczy tekstami typu "rozszarpal go jak jastrzab golebia".
Szczerze mowiac to nie wiem za co ten ban.Probowalem z nim rozmawiac na ten temat ale zaraz sie pienil wiec lipka.W uzasadnieniu mowa o okresie.Tylko ze nikt tak nie napisal ani nie powiedzial.Padlo pytanie okres?
Jak na moj gust to kolega Irys nie powinien miec admina bo rozdaje bany i sam niewie do konca za co.
Chwile po moim bracie perma wylapal PaWeeLeC i to bylo uzasadnione ale w tym przypadku to nie do konca rozumiem........
Propozycja=> zabrac Irysowi modem od neo na tydzien :PPPPStaramS!3 - Czw 12 Lip, 2007 20:17 Niewiem czemu jak napisalem z tego Pc to bylo ze cegla
czekamy na opinie 'rzetelnego" @
pozdro ; )
A co do Wiochy To jakos Inni sie nie skarza tylko Ty :O
Ciekawe....kyryry - Czw 12 Lip, 2007 20:22 Za japa czy okres wcale sie ni dziwie, bo to prowokacja ...
a jak Irys dal za to bana to znaczy ze ban sie nalezal ...StaramS!3 - Czw 12 Lip, 2007 20:26
kyryry napisał/a:
Za japa czy okres wcale sie ni dziwie, bo to prowokacja ...
a jak Irys dal za to bana to znaczy ze ban sie nalezal ...
Spoko czy janapisalem ze sie nie nalezy ?
owszem ze Ta ale na 2 tyg ;O ?
Niech nasz "jastrzab" przemysli to...i.S.b - Czw 12 Lip, 2007 20:42 po 1:
nie wyzywaj mnie i nie prowokuj, texty typu jastrzab zachowaj dla kolegów
po 2:
nieraz grałem na fejku i siałeś wieś, darłeś się do mica, kląłeś itd, więc miałem Cię na celowniku. nie będę pozwalał takiemu komuś jak Ty na brak szacunku do mnie na servie, więc swoje texty róznież zachowaj dla tych samych kolegów
po 3:
mam stałe łącze DSL 2000, a nie neo
a po 4:
nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć, na servie było jeszcze dwóch adminow (Vegeta i moras), więc jest to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.
EDIT : niech modek jakiś ogarnie ten temat, OT i TE SPAMY StaramS!3 - Czw 12 Lip, 2007 20:46
IrYs napisał/a:
po 1:
nie wyzywaj mnie i nie prowokuj, texty typu jastrzab zachowaj dla kolegów
po 2:
nieraz grałem na fejku i siałeś wieś, darłeś się do mica, kląłeś itd, więc miałem Cię na celowniku. nie będę pozwalał takiemu komuś jak Ty na brak szacunku do mnie na servie, więc swoje texty róznież zachowaj dla tych samych kolegów
po 3:
mam stałe łącze DSL 2000, a nie neo
a po 4:
nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć, na servie było jeszcze dwóch adminow (Vegeta i moras), więc jest to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.
Czesto sie zastanwiam czemu Ludzie mowia "Niema cfaniaka na Warszwiaka" teraz juz wiem ocb.
Na szczescie nie urodzilem sie w Wwa
Synus brak szacunku to dopiero teraz okazuje ...
czasem jak cie sluchalm w grze to sie zastanawiam kto tu ma brak szacunku ...
Mam nadzieje w0mbat - Czw 12 Lip, 2007 20:51 Irys za darmo banow nie daje, ciesz ze tylko tyle bo 2 tyg to u nas minimum,skoro uwazasz ze ban sie nalezy to CU za 14 dnicegla - Czw 12 Lip, 2007 21:02 po 1 tekst typu jastrzab jest twojego autorsta (ale Ci sie nie dziwie tez bym sie wyparl)
po 2 daj sobie spokoj z tymi kolegami
po 3 DSL 2000 ? chcesz sie jeszcze czyms pochwalic?
po 4 nie mow o szacunku gdy na pytanie za co? zaczynasz krzyczec i straszyc banemVegeta - Czw 12 Lip, 2007 21:02 hmm z tego co ja pamietam to bylo napisane ze jesli chce ktos dyskutowac to zapraszamy na forum a ty miales cos tam do powiedzenia i odburkniecia.. tu nikt nikogo na sile nie trzyma.. ktos dostal bana to niech was to nie obchodzi za co tylko wejdzie na forum i czytajcie.. po drugie takie uwagi draznia i wlazicie z adminami w glupie gadki a to kto nam daje adminy to chyba jasne ze H@ jakos znajdzie sie ktos co sie komu nie podoba i bedzie sapal i pozniej skarga za bana.. a okres maja kobiety!!! wiec nie dziw sie a pawellus dostal perma od reki.. proponuje zachowywac sie bo nie wiadomo kto i kiedy bedzie zlapany.. a szczegolnie jak admin gra na fejku...Moras - Czw 12 Lip, 2007 21:37 Niestety prawda jest taka taka, ze jak nie ma @ na serwie to nawet stali gracze wyprawiaja
rozne rzeczy.. Mozna przyjac tak jak IrYs napisal, ze nalezal sie okres odpoczynku w zwiazku z wczesniejszymi akcjami. Czasami sie komus "nazbiera" i ciach
Trafiles akurat na @ , ktoremu tego typu teksty nie przypasowaly. Inny by nie zwrocil uwagi, albo inaczej postapil, ale w gruncie rzeczy to nie istotne.
Na koniec.. Czy skladajac skarge, w ktorej probujesz zaczepiac/prowokowac myslisz, ze
@ czy s@ wezma twoja strone i beda sklonni go skrocic? . Bo dla mnie takim zachowaniem tylko potwierdzasz, ze ban jest sluszny (2 tyg).
o/t
cegla napisał/a:
Propozycja=> zabrac Irysowi modem od neo na tydzien