Pomoc - problem z modelem broni
WEGier - Pon 16 Lip, 2007 22:04 Temat postu: problem z modelem broni wlazłem ostatnio na jaki¶ serw żeby sobie poustawiać ł±cze, czuło¶ć i inne duperelki, był jaki¶ polski serw z map± awp_india czy co¶ podobnego. I co¶ takiego się stało
http://img403.imageshack....tytu322uau5.jpg
reinstalowałem, nie pomogło
odinstalowałem i zainstalowałem, nie pomogło
heeelp
teczufka - Pon 16 Lip, 2007 22:07
Tyyyyy...ty.... ty 16bitowcu!
cl_minmodels 0, cl_himodels 0
Nie gwarantuje poprawy, ale moze pomoze :p
WEGier - Wto 17 Lip, 2007 08:03
teczufka napisał/a: | Tyyyyy...ty.... ty 16bitowcu!
cl_minmodels 0, cl_himodels 0
Nie gwarantuje poprawy, ale moze pomoze :p |
ale ja mam 32bity
spróbuje wieczorem jak co¶ to dam znać ...
[ Dodano: Wto 17 Lip, 2007 17:01 ]
a tak na boku mam pytanie : zdarzyło się komu¶ że nie zapisuj± się żadne zmiany w configu? Wpisuje sobie jakiego¶ tam binda na broń, potem fps_max 85 ... w trakcie gry jest ok. Wyjde z gry, uruchomię ponownie i ... lipa > muszę od nowa
Uczulony` - Wto 17 Lip, 2007 16:38
[ Dodano: Wto 17 Lip, 2007 17:01 ]
a tak na boku mam pytanie : zdarzyło się komu¶ że nie zapisuj± się żadne zmiany w configu? Wpisuje sobie jakiego¶ tam binda na broń, potem fps_max 85 ... w trakcie gry jest ok. Wyjde z gry, uruchomię ponownie i ... lipa > muszę od nowa[/quote]
pewnie masz cfg tylko do odczytu.
w0mbat - Wto 17 Lip, 2007 17:03
Uczulony` napisał/a: | pewnie masz cfg tylko do odczytu. | chciales chyba powiedziec nie masz jakby mial to by nic sie nie dzialo.
wegierku powpisuj bindy, skrypty i co tam chcesz do ceefgie zapisz zmiany. potem prawym na nim - wlasciwosci i zaznacz tylko do odczytu. powinno dzialac.
WEGier - ¦ro 18 Lip, 2007 07:38
niestety nic nie pomogło ... nie wiem co za dziadostwo się ¶ci±gneło > mapa byłi jednak awp_wall > uważajcie. Musiałem ponownie zrobić formata (robiłem zaledwie tydzień temu ale co¶ się chrzaniło - teraz jest bajka) i musiałem steam ¶ci±gn±ć od nowa ... teraz to nawet ping mi jeszcze zmalał. Config , dzięki zrobiłem jak mówili¶cie - głównie mi pomógł tutaj rosomaczek, który musiał tłumaczyć jak idiocie na gg - krok po kroku
qBert - Nie 22 Lip, 2007 10:53
jak odinstalujesz to wywal wszystkie katalogi jakie pozostaly...
WEGier - Nie 22 Lip, 2007 17:02
wyrzuciłem wszystko totalnie i zainstalowałem nawet na innym dysku i jest bajka
tiop - Nie 22 Lip, 2007 21:14
niedlugo to bedziesz stary komputer wyrzucal i kupowal nowy
|
|
|