Skargi i zażalenia - Skarga na komunikat
kyryry - Sob 04 Sie, 2007 23:17 Temat postu: Skarga na komunikat Skladam zazalenie na komunikat: "Mozna raszowac: gogogo"
Nie dosc ze jestem wciety, to zginolem przez ten komunikat 2 razy ... po co on jest jezeli wyswietla sie przed 1,14m do konca ... prosze o jak najszybsze jego usuniecie
MIKAS - Sob 04 Sie, 2007 23:28
ddOBRzze mowi! porpeiram wfggo!
teczufka - Nie 05 Sie, 2007 00:21
Wylaczone, nie mam pojecia jak zwalczyc problem z wadliwym czasem raszu, ktos ma jakies propozycje jak mam przepisac plugin?:>
ROSOMAK - Nie 05 Sie, 2007 00:37
teczufka napisał/a: | Wylaczone, nie mam pojecia jak zwalczyc problem z wadliwym czasem raszu, ktos ma jakies propozycje jak mam przepisac plugin?:> |
Wiesz ja mam jeden pomysl choc sie na tym nie znam zbyt dobrze - jezeli chodzi o serwery CS - moze poprostu wystarczy to usunac i dac koma na zasadzie linka IRC ze rash jest dopuszczalny od 1:14. Zaglebianie sie i polepszanie roznie wplywa na prace serwera To jest tylko moje zdanie , a tak wogole to kazdy gracz bydzi , ktory zagral tam wiecej niz 5 rund wie o tym ze raszowac mozna wtedy i wtedy.
Korzystajac z okazji to bym proponowal wywalic wiekszosc " wodotryskow" - kurcze gdy wlazi ktos na serw to na poczatku ma jasno objasnione zasady gry
P.S
Kyryry - daj spokoj kto jak kto ale Ty , przeciez grasz na b1 dosc dlugo i kumasz jazdunie co z czym .Zrozumialbym gdyby nowy gracz i user forum podali takowy problem
P.S 1 AD Kyryry
POKÓJ - Maszeruj albo GIŃ
aha
kyryry - Nie 05 Sie, 2007 10:38
ROSOMAK napisał/a: |
P.S
Kyryry - daj spokoj kto jak kto ale Ty , przeciez grasz na b1 dosc dlugo i kumasz jazdunie co z czym .Zrozumialbym gdyby nowy gracz i user forum podali takowy problem
P.S 1 AD Kyryry
POKÓJ - Maszeruj albo GIŃ
aha
|
Bo ja bylem pijany i myslalem ze moze jakas promocja® lub cos w tym stylu i mozna wczesniej raszowac
Ps 100 post .... wpadajcie na flaszke ... jest okazja i trzeba opic
|
|
|