CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Kanal wymiataczy bydziawki ONE :)
ROSOMAK - Nie 05 Sie, 2007 00:46 Temat postu: Kanal wymiataczy bydziawki ONE :)Hello
Wiem , ze jest przyklejony temat apropo irc ( na tym kanale nie ma nikogo ) ale mam pytanko:
Ile osob z Was korzysta z irca
Moze bysmy zalozyli kanal bydziawki one
Pisze w Hyde Park bo temat zupelnie spontaniczny
P.S
No i chyba to lepsze niz SB do wyzalania swoich zali +bziuuum - Nie 05 Sie, 2007 00:50 ja nie korzystam i troche nie widzę potrzeby zakładania irc'a "bydziawki". Lepiej chyba, żeby ludzie rejestrowali sie na forum i równie dobrze mozna w shout boxie pogadac ROSOMAK - Nie 05 Sie, 2007 00:52
+bziuuum napisał/a:
ja nie korzystam i troche nie widzę potrzeby zakładania irc'a "bydziawki". Lepiej chyba, żeby ludzie rejestrowali sie na forum i równie dobrze mozna w shout boxie pogadac
Zgadza sie potrzeby nie ma dlatego to propozycja w HP ale SB przy np, wiekszej ilosci userow poprostu padnie - ale to nie argument wiem
No to mamy jednego na NIE - proponuje publiczny lincz dla tego Pana +bziuuum - Nie 05 Sie, 2007 01:19 czuje sie zagrożony
choć jak wspomnialem w sb (i zeby to zostało tu jakos upamietnione) ważne że ktoś się interesuje rozwojem serwera
proponuję publiczną nagrodęTrel - Nie 05 Sie, 2007 02:29 zaFabi - Nie 05 Sie, 2007 08:10 Mimo ze irca nie uzywam jestem za...gdyby taki kanał powstał to bym wchodził
Bziuuumm szacun widze ze Trel zrobił Ci operacje plastyczną domeztoz - Nie 05 Sie, 2007 08:55 ja tam wole SB tylko wiadomosci w nim za szybko znikaja... np jak trel zacznie spamowac... imo Sbox powinien sie resetowac co 2 doby albo jakos tak...potek - Nie 05 Sie, 2007 09:02 Wydaje mi się ze kanał będzie świecił pustkami domeztoz - Nie 05 Sie, 2007 09:06 tak jak bydziowy ts... ale czasami go odwiedzam Fabi - Nie 05 Sie, 2007 11:59 shoutbox moglby sie odświeżać automatycznie było by wtedy wygodnie