CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - TIOP podziekowanie za wspolprace
nowik - Pon 06 Sie, 2007 18:53 Temat postu: TIOP podziekowanie za wspolpraceNiestety uroczyscie wszem i wobec oznajmiam Wam droga młodzieży oraz starszyzno polska ze z dniem dzisiejszmym odszedł z grona adminowskiego osobnik o ksywce - TIOP. Jak powszechnie wiadomo był on znany i lubiany, niestety w wyniku ostatniej swojej nieaktywnosci z powodow prywatnych zostal wydelegowany do opuszczenie domu wielkiego Solida. Spedzil On na tym serwerze tyle czasu co ja, gdyz razem zaczynalismy prace jednak mimo to musze mu złozyc serdeczne i orgomne podziekowania za wklad i wysilek wlozony w dobro serwera. DZIĘ-KU-JE-MY!! *
* - styl luzny zostal zastosowany w niniejszym poście z powodu moich prywatnych stosnkow z Tiopem, gdyz wie ze jest lama i zawsze tak uwazalem Uczulony` - Pon 06 Sie, 2007 19:11 Dolaczam sie do zyczen , choc nie wiem czy gralem z tiop'em, powodzenia w real.bamc - Pon 06 Sie, 2007 19:14 nie miałem okazji poznać ale również dziękuje powodzenia w realu BABCIA - Pon 06 Sie, 2007 19:55 a ja grałem i wiem jedno nowik to lama WEGier - Pon 06 Sie, 2007 19:56
załamka.... odeszła historia
powodzenia lamoBABCIA - Pon 06 Sie, 2007 19:58
WEGier napisał/a:
;(
załamka.... odeszła historia
powodzenia lamo
nawet go nieznasz wazeliniarz tiop - Pon 06 Sie, 2007 21:38
BABCIA napisał/a:
nowik to lama
true
@WEGier, przeciez ja nigdzie nie odchodze, czasem wpadne na serwer poszeptac Ci mile slowka do ucha , wiec po co te beki...
aha i zeby bylo jasne
Nowik to lama nappy - Pon 06 Sie, 2007 21:54 tiop i nowik to lamy ;p