CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Forum i Strona - Informacje, pro¶by, skargi - Zapytanie o "przycisk - Otworz wszystkie w kartach"
Sinecod - Czw 09 Sie, 2007 15:44 Temat postu: Zapytanie o "przycisk - Otworz wszystkie w kartach"Witam
Taki mam maly problem , otoz pelno tych postow sie mnozy i mnozy i czy nie dałoby sie dodac takiej OPCJI na forum ?
Wszystko przez Firefoxa i jego "karty" domeztoz - Czw 09 Sie, 2007 15:48 jak ma ulatwiac to jestem za...WOJTAS - Czw 09 Sie, 2007 16:31 to nie lepiej wejsc w opcje "posty nieprzeczytane" a potem "scrollem" naciskac i pootwierac sobie wszystkie watki w nowych kartach ? pomyslcie troszke Sinecod - Czw 09 Sie, 2007 16:33 no ok ! ale ile razy mam klikac prawy przycisk myszy - otworz w nowej karcie jak bylby przycisk jeden i po problemie? A jak mam do klikniecia ze 10 razy albo wiecej RadukE - Czw 09 Sie, 2007 18:52 no wlasnie ... razel pomysl to nie boli hehe dobry pomysl sinecod a jednak cos tam masz w glowie teczufka - Czw 09 Sie, 2007 19:20 Chyba niektorzy zauwazyli wydajnosc naszego hostingu, chcecie nas bardziej pograzyc? Pozatym ogarnij np. 50 okien/zakladek z tematami, szczescia, nie widze sensu to raz, dwa forum bedzie jeszcze gorzej chodzic.nappy - Czw 09 Sie, 2007 19:35
teczufka napisał/a:
Chyba niektorzy zauwazyli wydajnosc naszego hostingu, chcecie nas bardziej pograzyc? Pozatym ogarnij np. 50 okien/zakladek z tematami, szczescia, nie widze sensu to raz, dwa forum bedzie jeszcze gorzej chodzic.
a trzy, że Wam nic sie nie chce zrobic w kierunku polepszenia dzialania forum. Rosomak chyba chcial wam za free dac na jakis czas hosting a Wy co? Chociaz sprobowac mogliscie, sprawdzic jak dziala (kopia bazy + wrzucenie skryptu? Pare minut, ludzie...).
łebmajstry ;xteczufka - Czw 09 Sie, 2007 19:37 Radze czytac wyraznie, szczegolnie slowo 1 MIESIAC, a administracja to nasza prywatna sprawa, to ze nie wybralismy oferty od Rosomaka, to nie znaczy ze nie planujemy czegos w forach prywatnych.nappy - Czw 09 Sie, 2007 20:43 Planujecie, od pół roku...ROSOMAK - Czw 09 Sie, 2007 20:45
teczufka napisał/a:
Radze czytac wyraznie, szczegolnie slowo 1 MIESIAC, a administracja to nasza prywatna sprawa, to ze nie wybralismy oferty od Rosomaka, to nie znaczy ze nie planujemy czegos w forach prywatnych.
Na chwile obecna moge zasponsorowac pol roku co nie oznacza ze i rok by nie dalo rady - tylko checi ,a z tego co pamietam to pisalem Teczce na gg ze zasponsoruje ale Panowie jak widac maja lepszy pomysl wiec poczekamy zobaczymy