To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - HELP ME // iREk

i.S.b - Pią 24 Sie, 2007 13:13
Temat postu: HELP ME // iREk
Otóż ... mam plyte główną Asus a7n8x-deluxe od ok 8 miesięcy, od tamtej pory nic nie zmianiałem, ani w ustawieniach, ani w Biosie, nic. NO I !! jak gram, odłącza mi się myszka z USB na ok 5-10 sec, po czym SAMA się załącza !! wiecie jakie to uczucie, jak się gra w CS i myszka się wyłącza... a ja gram tak jak gram, nie siedze skampiony i nie czekam aż mi coś wejdzie na celownik, staram się być tam gdzie się coś dzieje.

Sprawdzałem już opcję w Mój komputer (w Zarządzaniu energią i kontrolerach USB mam odznaczone oszczędzanie w razie potrzeby), z resztą WSZĘDZIE mam odzaczone oszczędzanie energią, więc nie mam zielonego pojęcia co tu się dzieje !!

PLZ o Helpa bo nie ogarniam tego tematu ......... :/

P.S: bez głupich textów i OT plz

siatkarz - Pią 24 Sie, 2007 13:29

zresetuj bios na plycie i powinno pomoc. (oczywiscie zapamietaj ustawienia jakie tam masz :) )
i.S.b - Pią 24 Sie, 2007 13:34

najlepsze jest to, że jak mi się odłącza myszka i słychać ten dzwięk, to NIE GAŚNIE MI PODŚWIETLENIE na myszy ................. i tu jest wałek ...................

A.D. ~siatek, nic to nie dało ........ :/

WEGier - Pią 24 Sie, 2007 13:41

wiem że głupie ale spróbuj na innej i napisz co się stało
Trel - Pią 24 Sie, 2007 14:31

przejsciowka ps/2 i jedziesz :e

// wegier pozdro 600 post :}

BABCIA - Pią 24 Sie, 2007 14:33

ja miałaem podobnie tylko żew z klawaiatura na usb okazało się że klawa była zpierdzielona jak nie to spubuj na innym porcie usb a płyte głowną mam taka sama :E
domeztoz - Pią 24 Sie, 2007 14:35

IrYs napisał/a:
najlepsze jest to, że jak mi się odłącza myszka i słychać ten dzwięk, to NIE GAŚNIE MI PODŚWIETLENIE na myszy ................. i tu jest wałek ...................

jaki dzwiek?

Trel - Pią 24 Sie, 2007 14:50

takie tu-tu jak podlaczasz cos pod usb :d
ritarded l. - Sob 25 Sie, 2007 14:31

1. zmien port myszki
jesli to nie pomoze , to
2. myszka zepsuta

x0x - Sob 25 Sie, 2007 17:48

mam to samo z klawiaturą gram nagle słyszę dźwięk, muszę odłączyć klawiaturę parę razy i znowu podłączyć, przez parę tygodni działa mi normalnie nagle zaczyna pewien czas się odłączać i znowu działa dobrze :(