Hyde Park - Magic:The gathering
ritarded l. - Pią 31 Sie, 2007 20:55 Temat postu: Magic:The gathering czy ktos z okolic warszawy sie tym interesuje? razem z kilkoma osobami gramy sobie, ale przyda sie swieza krew, czy to do gry czy do trade planujemy zrobic tez mini sealed deck tournament, wiec im wiecej tym lepiej
Rider - Pią 31 Sie, 2007 21:48
Grałem ale już nie gram mam nawet deck jeszcze oj stare czasy to były jak całymi dniami sie cieło w to Fajna zabawa ale w sumie kosztowna jak wtedy dla mnie zwykłego ucznia haha
P-C P-K - Pią 31 Sie, 2007 22:03
Hoho. Ze 4 lata już nie grałem. Jeszcze mam jakieś szczątki decka ale teraz są już pewnie nowe bajery.
Trel - Pią 31 Sie, 2007 22:13
hah, tez mam jeszcze deck multikolorowa talia jakas kolega mi skladal typ to ogarnia, ja juz w to nie gram : d
ritarded l. - Pią 31 Sie, 2007 23:50
1. czy jestescei z warszwy?
2. nie gramy turniejowo, tylko 4fun.
kyryry - Sob 01 Wrz, 2007 00:19
Gralem czarna talia .... jest najlepsza ... zombi wymiataja
bigos - Sob 01 Wrz, 2007 00:20
Sąsiedzi w akademiku często w to graj, sam nawet kilka razy się skusiłem ^^. Tylko, że to Wrocław a nie Wawa
akira - Sob 01 Wrz, 2007 01:02
jezeli przyjmiemy ze bydgoszcz to okolice warszawy to bardzo chetnie
swoja droga z tego co widzialem to te nowe edycje to jest przegiecie ;/ w mtg dobre bylo to, ze nowe edycje nie byly o tyle lepsze od poprzednich co byly po prostu inne... heh ja osobiscie zaczalem swoja przygode z mtg od edycji Prophecy, a zakonczylem na Mirrodinie...(mam gdzies z 1-2k kart... ) troche lipa tez, ze te 8,9 i 10-te edycje powtarzaja niektore(moze teraz i juz wiekszosc - nie wiem ) z lepszych kart ze starszych edycji, ktore byly rarytasami
nie sledze juz nawet kart z tych nowych edycji, ale wierze ze moj stary dobry Avatar of woe nawet teraz potrafilby niezle pozamiatac
ritarded l. - Sob 01 Wrz, 2007 03:42
edycje numerkowe zwykle po to sa, zeby wznowic stare karty. np twoj avatar woe jest w planarze ;d a mirrodin to moj ulubiony blok. ale nei wiem czemu sie czepiasz, mirrodin - artefakty
potem kamigawa - jakies japoce, ale klimatyczny i ciekawy
potem ravnica - nudny dodatek
potem timeshift - ciekawe karty
no i 10 ed - przedruki dobrych starych kartn plus kilka nowych
ale sluchaj kazda edycja ma swoje miejsce - masz t1 i ext i t2 wiec nie mozna mowic lepsze/gorsze.
ja tam czekam na kolejna rotacje, azeby w extended mozna bylo grac of mirrodin w gore...
aha, jesli ktos ma to kupie:
http://forum.polter.pl/vi...p=815718#815718
|
|
|