To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - slocik

ale_pech - Sob 08 Wrz, 2007 14:34
Temat postu: slocik
witam szanowne grono :P
nie pisze prosby o admina nie jest mi potrzebny ale bardzo free slota potrzebuje wrecz pragne dosc mam czekania 15 min zeby dostac sie na serwer .Gram na bVdzi juz dosc dluuugi czas (tyle co moras spalony i takie tam) banow kickow nie dostaje spokojny miły uprzejmy i wogole kultura przede wszystkim :) lecz o znacznym high skiilu :P

z powazaniem

res00rak`

domeztoz - Sob 08 Wrz, 2007 14:36

nie ty jeden...
BABCIA - Sob 08 Wrz, 2007 14:39

lol :E
ROSOMAK - Sob 08 Wrz, 2007 14:40

dokladnie nie Ty jeden czekasz , pomysl co by bylo gdyby wszyscy co dluzej graja na b1 chcieli slota ??
Moras - Sob 08 Wrz, 2007 14:44

średnio przemyślana prośba :mrgreen: :P
domeztoz - Sob 08 Wrz, 2007 14:49

najlepiej dajcie slota dla wszystkich i bedzie to samo... czekanie :]

nie powinienes narzekac bo teraz zaczela sie szkola i slota powinno byc sporo... ostatnio nawet server byl pusty jak wlazlem w nocy... tylko jakas lamka GRANIT (czy jakos tak)
sie przyblakal...

skora - Sob 08 Wrz, 2007 15:15

ja tam nie narekam, ustawiam zeby mnie polaczylo jak bedzie wolny slot i ide sobie w tym czasie cos do picia wziac, zjedzenie albo gdzies indziej na krotki czas, przychodze i jestem ;) bez problemow, nerwow i innych :) a to wszystko dziala dlatego ze b1 nie ma slota na kazdego gracza i to mi sie podoba :P :faja:
ale_pech - Sob 08 Wrz, 2007 15:16

dzieki temat zamkniety :papa2:
ritarded l. - Sob 08 Wrz, 2007 16:00

dajcie mu slota na 20160 :E
qBert - Sob 08 Wrz, 2007 16:07

No niestety, nie ma szans... Nawet zasłużeni gracze, byli admini, którzy grają tutaj dłużej niż ty wiesz o istnieniu bydzi nie mają slotów. Tak więc spoko że próbowałeś ale nic z tego raczej nie będzie...