edit: jest jakas dobra alternatywa w przystepnej cenie do ep-630 ale sennheisera ?nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:05 mam epki i sa swietne, kosztowaly 90 zl w grudniu bodajze wiec nie wiem ile teraz. Kolega z klasy kupil tez takie i podobno za 30 zl i wygladaja jak orginal. Nie umiem ich generalnie odroznic patrzac zewnetrznie czy podroba czy orginal...Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:18 nom, juz JEST taniej... (od 53zl z pozadnego sklepu) tylko nie wiem czy sennheisery nie bylyby lepsze...nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:21 nie wiem o ktorych sennheiserach mowisz ale mialem okazje sluchac i powiem Ci ze te epki mi bardziej przypadly do gustu. Moze dlatego ze ladnie z bassami daja rade Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:25 raczej je kupie, a jak jest po dluzszym sluchaniu ? uszy bola ? wogole ladnie sie trzymaja w uchu?nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:38 Po wlozeniu do ucha praktycznie wyciszaja 60% odglosow z zewnatrz, a jezeli wlaczysz muzyke to nie slyszysz nic. Trzymaja sie bardzo dobrze pod warunkiem ze nie pociagniesz kabla, lekkie pociagniecie i juz niestety wypadaja. A tak to w lozku na upartego tez da sie sluchac jednak czasami wbijaja sie w ucho jezeli lezysz na boku Generalnie nosilem je najdluzej kilka godzin i po tym czasie troche bolaly uszy ale nei az tak jak po innych normalnych sluchawkach. Ogolnie mowie, polecam Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:41 aha, dziex, ale waham sie jeszcze miedzy ep630 a sennheiser CX-300...
ale raczej ep...nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:42 Sa duzo drozsze wiec bym sie zastanowil nad tym... ale i tak ja tam wole Epki Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:44 oke, tez duzo o tym czytalem, widze ze ep to pewne sluchawki nie bede ryzykowal i je kupie. Dzieki bardzo
<tylko przy zakupie trzeba uwazac bo rynek jest zalany podrobkami...>
pzdr
p.s a player chyba nie ma wiekszego znaczenia? bo mam muvo v100 1gb...nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:58 ja kupowalem w komputroniku wiec bylem pewny ze beda orginaly
player ma znaczenie i to dosc spore, ale generalnie creativki graja bardzo ladnie wiec w tym wypadku nie musisz sie nim przejmowac