To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - sluchawki douszne

Trel - Sob 08 Wrz, 2007 20:34
Temat postu: sluchawki douszne
Jak w temacie need sluchawki douszne do 60zl : )

myslalem o ep-630 albo o jakichs sennheiserach...

nie piszcie tych ep630 @ allegro za 20-40zl bo to podroby ;f

btw, zaquwazlyem biale na allegro ale chyba tez podroby :\

klik

pzdr

edit: jest jakas dobra alternatywa w przystepnej cenie do ep-630 ale sennheisera ?

nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:05

mam epki i sa swietne, kosztowaly 90 zl w grudniu bodajze wiec nie wiem ile teraz. Kolega z klasy kupil tez takie i podobno za 30 zl i wygladaja jak orginal. Nie umiem ich generalnie odroznic patrzac zewnetrznie czy podroba czy orginal...
Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:18

nom, juz JEST taniej... (od 53zl z pozadnego sklepu) tylko nie wiem czy sennheisery nie bylyby lepsze...
nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:21

nie wiem o ktorych sennheiserach mowisz ale mialem okazje sluchac i powiem Ci ze te epki mi bardziej przypadly do gustu. Moze dlatego ze ladnie z bassami daja rade :P
Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:25

raczej je kupie, a jak jest po dluzszym sluchaniu ? uszy bola ? wogole ladnie sie trzymaja w uchu?
nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:38

Po wlozeniu do ucha praktycznie wyciszaja 60% odglosow z zewnatrz, a jezeli wlaczysz muzyke to nie slyszysz nic. Trzymaja sie bardzo dobrze pod warunkiem ze nie pociagniesz kabla, lekkie pociagniecie i juz niestety wypadaja. A tak to w lozku na upartego tez da sie sluchac jednak czasami wbijaja sie w ucho jezeli lezysz na boku :P Generalnie nosilem je najdluzej kilka godzin i po tym czasie troche bolaly uszy ale nei az tak jak po innych normalnych sluchawkach. Ogolnie mowie, polecam :P
Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:41

aha, dziex, ale waham sie jeszcze miedzy ep630 a sennheiser CX-300...

ale raczej ep...

nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:42

Sa duzo drozsze wiec bym sie zastanowil nad tym... ale i tak ja tam wole Epki :P
Trel - Sob 08 Wrz, 2007 23:44

oke, tez duzo o tym czytalem, widze ze ep to pewne sluchawki ;) nie bede ryzykowal i je kupie. Dzieki bardzo

<tylko przy zakupie trzeba uwazac bo rynek jest zalany podrobkami...>

pzdr

p.s a player chyba nie ma wiekszego znaczenia? bo mam muvo v100 1gb...

nowik - Sob 08 Wrz, 2007 23:58

ja kupowalem w komputroniku wiec bylem pewny ze beda orginaly :)

player ma znaczenie i to dosc spore, ale generalnie creativki graja bardzo ladnie wiec w tym wypadku nie musisz sie nim przejmowac ;)