CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - pomocy z cfg
w0mbat - Sob 15 Wrz, 2007 16:34 Temat postu: pomocy z cfgproblem polega na tym ze tydzień mnie nie było w domu nie grałem. przyjeżdżam odpalam ca-a , steam update, wchodze w gre i nie dziala mi skrypt
Kod:
alias walk_t "walk_on"
alias walk_on "alias walk_t walk_off; +speed; developer 1; echo -[Silent Walk]-;developer 0"
alias walk_off "alias walk_t walk_on; -speed; developer 1; echo -[Silent Walk Off]-;developer 0"
bind "mouse3" "walk_t"
dotej pory dzialal bez problemu a teraz juz nie
wrzycam jeszcze calego cfg jakby byl ptotzrbny
Kod:
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
domeztoz - Sob 15 Wrz, 2007 16:51 za tego skrypta to vac banuje na zawsze.
ja bym zrobil nowego cfg... i powlkejal do niego wsio to co masz w starym, jakies 5-10 min robotyw0mbat - Sob 15 Wrz, 2007 16:53 tylko ze gram na nim od samego poczatku i jeszcze nigdzie mnie nie zbanowalo wiec chyba nie w tym problemdomeztoz - Sob 15 Wrz, 2007 17:00 to byl ZART ... z tym vacem oczywiscie. mialem podobny problem, cos tam w cfg nie dzialalo, wiec zrobilem go od nowa bamc - Sob 15 Wrz, 2007 17:34 kurde widze ze wy tu jakies myki skrypty haxy cvary a ja gram na default :<ritarded l. - Sob 15 Wrz, 2007 17:41 alias "walk_1" "alias walk_t walk_0; +speed; echo walk"
alias "walk_0" "alias walk_t walk_1; -speed; echo run"
alias "walk_t" "walk_1"
bind "klawisz" "walk_t"
jak dla mnie masz zla kolejnosc aliasow, ten bindujacy do skryptu na samym dole powinien byc.w0mbat - Sob 15 Wrz, 2007 17:58 worek to tez nie dziala wyskakuje mi ten sam komunikat w konsoli
Kod:
Unknown command: walk_t
ritarded l. - Sob 15 Wrz, 2007 18:31 a execnales cfg?WEGier - Sob 15 Wrz, 2007 18:51
bamc napisał/a:
kurde widze ze wy tu jakies myki skrypty haxy cvary a ja gram na default :<