Skargi i zażalenia - Skarga
KacpeR - Śro 19 Wrz, 2007 19:44 Temat postu: Skarga Kiedyś Dostałem PERMA!!!!
Tęczufka Mnie odbanowała a na drugi dzień znowu miałem bana wszedłem na forum bydzi i patrze ze tylko pisze ze mam perma za to co mnie teczufka odbanowala prosze o ODBANOWANIE MNIE !
Dziękuje!
Moje Steam ID: 0:0:14787548
teczufka - Śro 19 Wrz, 2007 19:49
Perma dostales za klamstwa, widzialem logi i nawet Ci je wkleilem na GG, domniemalem ze klamiesz, lecz przymknalem oko na to, myslac ze Twoje zachowanie sie poprawi.
Po parunastu dniach znow gral Twoj kuzyn? Znow robil TA/flashe dla swojego teamu/przeklinanie?
Piszac do mnie GG powinienes sie domyslec, ze jak cos wykrecisz mi to sie pogrzebiesz, tak tez sie stalo, dla mnie sprawa zamknieta. EOT
Edit: Etykieta i maniery sie klaniaja. Czy to w zyciu czy na forum, uzywa sie tego samego rodzaju. Przypominam jestem mezczyzna,
WEGier - Śro 19 Wrz, 2007 19:49
KacpeR napisał/a: | Kiedyś Dostałem PERMA!!!! |
dość rozległe sprecyzowanie czasu zdarzenia
domeztoz - Śro 19 Wrz, 2007 20:04
z doswiadczenia wiem ze najlepiej to zrobic za porozumieniem stron... sam zrobilem blad bo dalem siedmiodniowe wypowiedzenie zamiast sie dogadac i normalnie skonczyc... ehh i w papierach jest...
BABCIA - Śro 19 Wrz, 2007 20:26
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7422
buractwu mówimy stop
ROSOMAK - Czw 20 Wrz, 2007 06:54
teczufka napisał/a: | Przypominam jestem mezczyzna |
Nie podrywajcie Teczufki toz to chlop
Wogole jaki bezsens sieje wioche kolo to zostal pozegnany jak sanki w lipcu i jeszcze ma obiekcje i zgrywa flustrata.
Moras - Czw 20 Wrz, 2007 09:59
Kuzyn gral? buehehe , zreszta i tak nie ma znaczenia.
Dostajac upomnienie dalej robiles to samo, a po ostatnim ostrzezeniu napisales "bye"
i rzuciles fb na respie..
imo dorośnij &
P-C P-K - Czw 20 Wrz, 2007 20:38
Ja z tej prośby, chociaż adekwatniej byłoby nazwać tą skargą , ni ch... nie zrozumiałem.
Poziom nie z tej ziemi.
Poza tym kombinatorstwo jest najgorsze. Później rośnie banda takich lepperów i kombinują jak tu na nas zarobić.
Moras napisał/a: | imo dorośnij & |
BABCIA - Czw 20 Wrz, 2007 20:51
ja proponuję to zamknąć bo to jakaś padaka się robi
|
|
|