Pro¶by i propozycje - PERM 4 mantis ??
i.S.b - Czw 20 Wrz, 2007 20:00 Temat postu: PERM 4 mantis ?? Składam propozycję. Mianowicie:
wchodzi taki mantis na bydzie 1 te pe z nickiem mantis-b0cisz?
dostaje z miejsca kicka, BO:
1. gra nie od dzi¶
2. nieraz przeginał
3. zna idealnie zasady naszego serva.
po kicku wchodzi znowu, OCZYWI¦CIE na tym samym nicku no bo jak
dostaje drugiego kicka ...
wchodzi trzeci raz i co
banik na 5min, tak wiecie, na ogarnięcie się, na przemy¶lenie "co zrobiłem Ľle" lub co¶ w tym stylu ...
A tu nagle, wpada na forum, pisze skarge , no bo jak, ktos ¶miał wyrzucic z serva wielkiego małego mantisa jakim prawem ZA CO Pisze skarge pod tytułem Admin to (cenzura) a w skardze co drugi wyraz to cenzura, tak się roiło od tych cenzur, że nawet się nie połapałem o co mu dokładnie chodziło ...
Sytuacja się powtórzyła, bo ten człowiek miał już K@R3 za swoje zachowanie ...
Dlatego WNOSZĘ O PERMA dla tego typka. Nie ma tu miejsca na takich pseudo cwaniaków za firewallem.
~siemanara
domeztoz - Czw 20 Wrz, 2007 20:12
a ze niby kiedy on ta skarge napisal?
imo za taki nick nie powinno byc kary... nikogo chyba nie obrazli... widzialem grosze...
nie zebym go bronil... patrze obiektywnie
adaxdk - Czw 20 Wrz, 2007 20:17
hymmm ... mantis ?
a to zawsze taki uczynny chłopak był.
pozatym:
IrYs napisał/a: | dostaje z miejsca kicka, BO:
1. gra nie od dzi¶ |
ja tez gram nie od dzi¶. Mam powody do strachu ?
jestem nautralny w tej sprawie. Zdrówko
teczufka - Czw 20 Wrz, 2007 20:19
domeztoz napisał/a: | nikogo chyba nie obrazli... widzialem grosze... | Hahahha, domez zabiles mnie teraz. Dostal 5 minut i przylecial na forum i nikogo nie obrazil w tamtym topic'ku? Byc moze nie zdazyles nic zobaczyc, przedewszystkim wszystkich ***CENZURA***, ja ten topic mam do wgladu, jutro przejrze logi, jakoze nowik jest na chorobowym, musze zalatwic wiekszosc sam...
Tak BTW. "mantis-b0cisz?" Dla mnie jest pytaniem do gracza, a admin nie jest od domyslow, jak widzi jakiekolwiek wcinki o botach od razu lecisz, postapil bym prawie identycznie...
adaxdk - Czw 20 Wrz, 2007 20:20
teczufka napisał/a: | Dostal 5 minut i przylecial na forum i nikogo nie obrazil w tamtym topic'ku? |
mysle ze Domeztosowi chodziło o nick: "mantis-b0cisz"
domeztoz - Czw 20 Wrz, 2007 20:22
ok sory ale ja nie widzialem tej skargi wiec nie wiem co tam bylo, chodzilo mi o nik...
teczufka - Czw 20 Wrz, 2007 20:33
Tak, czy innaczej nick byl kontrowersyjny
potek - Czw 20 Wrz, 2007 20:36
chamstwa tu nie trawimy
P-C P-K - Czw 20 Wrz, 2007 20:40
A już miał na pieńku. I jeszcze bluzgi w skardze. ¦miech na sali. Ogarnijcie się ludzie, w jakim wy ¶wiecie żyjecie? Mieszanie kogo¶ z błotem do niczego was nie doprowadzi.
WEGier - Czw 20 Wrz, 2007 21:24
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...ighlight=#74568
|
|
|