CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - List na niemiecki
potek - Nie 23 Wrz, 2007 08:41 Temat postu: List na niemieckiPotrzebuje napisać list na niemiecki co robiłem w wakacje używaj±c perfektu, tylko że ja "nie paje maju". Może kto¶ z was ogarnia ten język i by mogł napisać pare zdań (na kartke z zeszytu), bym był bardzo wdzięczny, co robiłem można zmy¶lać ze byłem nad morzem etc.
z góry dzięki.domeztoz - Nie 23 Wrz, 2007 09:48 potek uczyles sie rosyjskiego?
imo szybko przekonasz sie ze pracy domowej forum za ciebie nie zrobi... sam juz probowalem... ja bym mogl tam ewentualnie kiedys komus pomoc cos z anglika...
pogadaj z okiem moze on ci pomoze... jak sie od bf oderwie <german kid>Trel - Nie 23 Wrz, 2007 10:32 dokladnie, gadaj z okiem... wlaz na radukowy ts, on tam praktycznie 24/7 siedzi;DRider - Nie 23 Wrz, 2007 11:43 Jak powiesz że nie na jutro to Ci pomoge i napisze Ci wypracowanie Ale byle nie na jutro bo nie ma czasu dzi¶ bo jutro mam poprawke więc sie sam ucze potek - Nie 23 Wrz, 2007 11:52 Sam już co¶ zeskrobałem teraz prosze o sprawdzenie
Libe Tomasz, 22. September 2007
zuerst mochte ich mich bei dir entschuldigen, weil ich dir schon so lange nichts geschriben habe. Maine Sommerferien waren sehr gelunden. Im Juli war ich zwei Wochen in Turkei, in Kemer mit meiner Familie. Ich habe dort vile Freunde konnen gelernt. Ich habe viele Photos gemacht. Schrib doch mal, wo do in den Ferien warst? Was hast du da gemacht?
Tschus Dein Maciek
Prosze o sprawdzenie ewentualnie poprawienie/dopisanie czego¶.BABCIA - Nie 23 Wrz, 2007 15:01
potek napisał/a:
Sam już co¶ zeskrobałem teraz prosze o sprawdzenie
Libe Tomasz, 22. September 2007
zuerst mochte ich mich bei dir entschuldigen, weil ich dir schon so lange nichts geschriben habe. Maine Sommerferien waren sehr gelunden. Im Juli war ich zwei Wochen in Turkei, in Kemer mit meiner Familie. Ich habe dort vile Freunde konnen gelernt. Ich habe viele Photos gemacht. Schrib doch mal, wo do in den Ferien warst? Was hast du da gemacht?
Tschus Dein Maciek
Prosze o sprawdzenie ewentualnie poprawienie/dopisanie czego¶.
za cholere nic nie rozumiem potek - Nie 23 Wrz, 2007 15:12 jak by się komu¶ przydało to (podobno jest dobrze)
http://img178.imageshack....anuj0002rr1.jpgRider - Nie 23 Wrz, 2007 15:39 podobno ehh potu¶ potu¶ adaxdk - Nie 23 Wrz, 2007 23:45 Chyba powinienem sie wstydzic ale przyznam sie do czegos.
Uczyłem sie języka Niemieckiego 6 lat.
Juz od pierwszych zajec miałem problemy. I co mi zostało ?
Umiem liczyc do stu ^^
I powiedziec "Ich libe dich." pewnie i tak sie pomyliłem.
Jakos mi nie leży ten język. ^^
Zdrówko.ritarded l. - Sob 29 Wrz, 2007 08:45 mniej w cs graj, wiecej sie ucz