To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - neostrada

BABCIA - Pon 24 Wrz, 2007 11:47
Temat postu: neostrada
mój problem polega na tym że moja kochana neo przestaję się łączyc z netem tzn. autoconect pokazuje że jestem połączony ale niemoge połączyć się z netem nie działa żaden komunikator, net pojawia sie dopiero jak zerwe i połacza się znowy, przeskanowałem kompa na wszyskie możliwe sposoby, ba nawet zrobiłem przez wszystkich polecany format c i nic, oczywiście zasilanie usb tez mam zrobione w menadżerze urządzeń, tp twierdzi że to nie ich wina mówia tylko że cos na łączach grzebią, pomocy
adaxdk - Pon 24 Wrz, 2007 12:09

Hymm... moze masz problem ze stacją NEO. :/
Trel - Pon 24 Wrz, 2007 14:03

baba mialem to samo, tzn mam co jakies 2tyg, wina neo, robia cos na linii...

http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7401

pzdr

ciasteczkowy - Pon 24 Wrz, 2007 16:08

ja mam z netią problemy co chwila mi rozłączało na autokonekcie cały tydzień to trwało od dziś jak widzę mam spokój
acha i to nie wina netti tylko TPSA...

Moras - Pon 24 Wrz, 2007 17:34

ciasteczkowy napisał/a:
ja mam z netią problemy co chwila mi rozłączało na autokonekcie cały tydzień to trwało od dziś jak widzę mam spokój
acha i to nie wina netti tylko TPSA...

ja wlasnie planuje sie na netie przerzucic bo z neo mam szopki :0o:

qBert - Pon 24 Wrz, 2007 17:39

to i z netią będziesz miał... Ja to czekam na koniec neo i chello zakładam... Wreszcie u mnie zakładają :P xD :)
Moras - Pon 24 Wrz, 2007 17:53

qBert napisał/a:
to i z netią będziesz miał... Ja to czekam na koniec neo i chello zakładam... Wreszcie u mnie zakładają :P xD :)

ja sie na chello nigdy nie doczekam, mieszkam na takim zadupiu ze glowa mala.
Zreszta technicy z tepsy powiedzieli ze cudem neo dziala xD .
Jak wroce na studia to tam juz cos lepszego czeka (6mb) :D

x0x - Pon 24 Wrz, 2007 18:52

Moras napisał/a:
ja wlasnie planuje sie na netie przerzucic bo z neo mam szopki :0o:

oj będziesz długo czekał znajomy przed wakacjami podpisał umowę z netią i do dziś czeka na paczkę od nich z czymś tam, dzwonił parę razy raz mówili że wyślą jak będą mieć modemy później że paczka jest w drodze kurierem, po tygodniu że "wysłali ale musi poczekać do wtorku(5dni) bo paczka jest jeszcze u nich :hahaha: :hahaha: :hahaha: " a ostatnio że pomylili adres i tak czekał ponad 3 miesiące i zdecydował się na neostrade

Uczulony` - Pon 24 Wrz, 2007 19:05

ja mam zwykle neo a nie tak jak baba "cos tam" i nie mam problemow , tez mi sie niedlugo konczy umowa i mysle na co sie przezucic ... jakies propozycje ?
BABCIA - Pon 24 Wrz, 2007 19:46

Uczulony` napisał/a:
ja mam zwykle neo a nie tak jak baba "cos tam" i nie mam problemow , tez mi sie niedlugo konczy umowa i mysle na co sie przezucic ... jakies propozycje ?

tak ale poco mam instalować cały badziew z płyty wystarczą same stery