CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wybory cd..
Moras - Wto 25 Wrz, 2007 10:55 Temat postu: Wybory cd..Juz wiekszosc z nas posiada mozliwosc glosowania, dlatego
chcialbym sie dowiedziec na kogo oddacie swoj glos, albo czy macie zamiar isc w ogole na wybory.
Interesuje sie troche polityka i jestem ciekaw jak to bedzie wygladac wsrod bydziakow
Ostatnio sporo sondazy pojawia sie na roznych portalach , w tv itd. ale nie spotkalem sie z takim zrobionym wsrod ludzi "mlodych"
Wszelkie opinie mile widziane , szczegolnie tych co sie nie wybieraja ^^qBert - Wto 25 Wrz, 2007 10:58 ja głosować będę na jedyną partię która ma szansę walczyć z PiSuarem...MIKAS - Wto 25 Wrz, 2007 11:02 POrabalo ten pis? :>domeztoz - Wto 25 Wrz, 2007 11:03 ja sie polityka nie interesuje... i najchetniej nie bral bym udzialu w calym tym cyrku... ale bede musial bo to niby 'obowiazek'... a imo to 'przywilej'opar - Wto 25 Wrz, 2007 11:24 banda decydentów ... i tak powiem : nikt mi już nie powie, że białe jest białe a czarne jest czarne
pewnie POmknę do urny i udam żem durny
ktoś mi pomoże w tym trudnym wyborze adaxdk - Wto 25 Wrz, 2007 11:31 "obowiązek" – obowiązek to Szkoła Podstawowa.
Obecne Polskie władze aka. PiS, nie pozwoliły kobiecie na aborcję, która narażała jej życie na poważne niebezpieczeństwo.
Dopiero po skierowaniu sprawy do Strasburgu przyznano jej odszkodowanie w wysokości 25 tyś. euro. Oczywiście Polska odwołała się od tego.
To jest skandal. Zaznaczyłem że nie pójdę, ale to może się zmienic, musze zapoznac się z programem.Trel - Wto 25 Wrz, 2007 14:00 nie ide
hahaqBert - Wto 25 Wrz, 2007 14:45 jakiś dowcipniś samoobronę zaznaczył nowik, sprawdź kto to i napisz mi na PW...BABCIA - Wto 25 Wrz, 2007 14:53 ja się przyznam to ja x0x - Wto 25 Wrz, 2007 15:11 BABCIA się nawochała znowu czegoś i głupoty pisze