To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE

LYDZIA - Sob 29 Wrz, 2007 08:46
Temat postu: PROSBA O ODBANANOWANIE
ZACZOL TREL I DOMEZ SMIALI SIE ZE MNIE PRZEZ 1:30 godz I NIE WYTRZYMALEM SAM ICH ZACZOLEM PRZEDRZEZNIAC I PYSKOWAC ALE TO ONI DO TEGO DOPROWADZILI !! KIEDY JUZ MINELA BITWA (POMIEDZY NAMI) NA MAPIE DE_DUST(CHyBA 2) PRZEPROSILEM TRELA I SPYTALEM SIE "-zgoda trel :) " A ON MNIE WYSMIAL I KOPIOWAL TO CO NAPISALEM I PISAL TO Z 60RAZY. POWIEDZCIE MI KOGO BY TO NIE ZGNEBILO!
ich bylo 2 a ja 1 i sie dobrali dlatego mi nikt nie wierzy :(
NAJLEPSZE JEST TO ZE NA MOIM SADZIE MNIE NIE BYLO AGRRHH!!! NIKT MNIE NIE POWIADOMIL TO BYLO EXTRA ! WIEC PROSZE O PRZEMYSLENIE MOJEGO BANA , gdyz jestem czlowiekiem bardzo pogodnym I TO CO PISALEM (wyzwiska) BYLY Z HUMOREM I TREL NAWET Z JEDNEGO ZARTU SIE USMIECHNA --- ":D"

PROSZE O ULASKAWIENIE

PISZE gracz "lydka" z serveru BYDZIA - spedzam na bydzi kazde wolne popołudnie, na bydzi sie nauczlem grac i gralem az do wczoraj....<szkoda>

potek - Sob 29 Wrz, 2007 09:09
Temat postu: Re: PROSBA O ODBANANOWANIE
po pierwsze słownik ortograficzny
nie ZACZOL a zaczął
nie ZACZOLEM a zacząłem

A odnośnie unbana napisz za miesiąc co to za kara jednodniowa :papa2: :papa2: :papa2:

Sylwia - Sob 29 Wrz, 2007 09:11

dajecie mu jakis czas przerwy i niech wraca :]
LYDZIA - Sob 29 Wrz, 2007 09:28

nom Sylwia dobrze mowi :D ,tylko perm - 4 tyg/czy na zawsze 0.o ?
HeSS - Sob 29 Wrz, 2007 09:38

AHAHAHHAHAah padlem juz unban ? co jeszcze ?? lydka ja gram troche za servie i widze ze te twoje teksty nie sa tylko do np trela i domeza ... duzo ludzi zaczepiasz ale jak ci cos odpowiedza to odrazu cisza i to nie ty ... wiec narazie CU papatki eLo !!
LYDZIA - Sob 29 Wrz, 2007 09:49

hwss nie mowie ze unbana ale o polowe krotszego albo jeszcze bardziej pozatym ty sam nie jestes wporzo POZDRO ! :hahaha:
SzeFO - Sob 29 Wrz, 2007 09:50

4 tyg im wystarczy ; )
LYDZIA - Sob 29 Wrz, 2007 10:00

szefo a 2 tyg by nie starczylo dla mnie > ? :0o: bo za to co ja napisalem to naprawde zal ze mam miec 4 tyg to jest chore !
foXx - Sob 29 Wrz, 2007 10:15

LYDZIA napisał/a:
hwss nie mowie ze unbana ale o polowe krotszego albo jeszcze bardziej

A ile to jest polowa z nieskonczonosci? :E :crazy:

Imho nagrabiles juz sobie wiele razy lydka, see you later :papa2:

BABCIA - Sob 29 Wrz, 2007 10:22

LYDZIA napisał/a:
szefo a 2 tyg by nie starczylo dla mnie > ? :0o: bo za to co ja napisalem to naprawde zal ze mam miec 4 tyg to jest chore !

lol jak ci dokuczali to trzeba było napisać skarge na forum zadarmo bana nie dostałes tak samo jak inni