To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Plugin na reconnect

Anvi - Wto 02 Paź, 2007 11:58
Temat postu: Plugin na reconnect
Zagrałem na jednym z serverów, mają tam ciekawy plugin. Gdy osoba wpisze w consoli "reconnect" na ekranie wyswietla sie "nick has been kicked by command reconnect" czy cos takiego. Mysle ze fajnie byloby cos takiego zrobic u nas :P
siatkarz - Wto 02 Paź, 2007 12:10

a po co? :>
qBert - Wto 02 Paź, 2007 12:17

dokładnie, po co? Ja wale recona jak na pistoletach nikogo nie zabije i widzę że przegramy. Dla $$$ xD Jak już coś to ustawić że jak walnie 3 czy 4 recony. Tylko czy potrzeba obciążać serwer?
Moras - Wto 02 Paź, 2007 12:33

zrobi 1 czy 50, komu to przeszkadza?
opar - Wto 02 Paź, 2007 12:37

czasem walne recona, ale rzadko... :)
qBert - ty przecież nie walisz reconów - opis z friends :mrgreen: no chyba że kłamiesz :P

no. 10 - Wto 02 Paź, 2007 12:48

Ja grałem na pewnym serwie i banana dostał gość za recona,ale po co to ? xD
Sinecod - Wto 02 Paź, 2007 12:56

ja niewale reconow ... troche mnie dziwia tylko statsy (raduke) jak ma w 1szej rundzie ma 0-1 i rc ... w moich oczach to zalosne .. no ale nie ma wplywu na rozgrywke wiec po kiego grzyba takie cos?! No chyba ze to cicha akcja przeciwko statsiarzom :>
kyryry - Wto 02 Paź, 2007 13:17

Popieram.
Można by zrobić, żeby za reconecta był ban np. na 1 minute.
Jeżeli nie ma innych chętnych do gry, to delikwent wbije bez problemu po upływie czasu.
A jak nie wbije to się nauczy, żeby reconów nie robić :banan:

qBert - Wto 02 Paź, 2007 13:19

Cytat:
qBert - ty przecież nie walisz reconów - opis z friends :mrgreen: no chyba że kłamiesz :P

Nie robię jak ktoś mi dupe suszy żeby go wpuścić na serwer...

Sinecod napisał/a:
troche mnie dziwia tylko statsy (raduke) jak ma w 1szej rundzie ma 0-1 i rc ... w moich oczach to zalosne

ja też tak często robię. I wiele wiele innych osób. I to nie jest żałosne, tylko walę recona dla kasy...

domeztoz - Wto 02 Paź, 2007 13:45

kick za 'rekonekt' to ja wpisze 'retry' albo wyjde i wejde jeszcze raz... imo nie potrzebne