CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - logowanie
ciasteczkowy - Czw 04 Paź, 2007 16:29 Temat postu: logowaniemam taki problem z logowaniem że nie zapamiętuje mi w tych kratkach nicku i hasła
Wywaliłem cookies , wyczyściłem temp i tempolary internet files i cały czas mu klikam żeby zapamietał i nie pamieta oczywiście ten kwadracik tez zaznaczam na stronie.
Pytanie
Gdzie to zapamietuje (w jakim katalogu)
co mam zrobić bo mnie szlak trafia...qBert - Czw 04 Paź, 2007 16:31 zainstaluj FF Uczulony` - Czw 04 Paź, 2007 16:46
qBert napisał/a:
zainstaluj FF
ja przez ff nie moge sie wbic na forum
zainstaluj opere adaxdk - Czw 04 Paź, 2007 16:54 zainstluj IE teczufka - Czw 04 Paź, 2007 17:01 Widze wiele "pomocnych rad". Powiedz najpierw jaka przegladarka i system operacyjnyqBert - Czw 04 Paź, 2007 17:16
ja śmiem podejrzewać że to jest to...teczufka - Czw 04 Paź, 2007 17:56 A tak tego nie zauwazylem Calkiem zapomnialem o tych ikonkach.
Mi sie zdaje ze ma to zwiazek z zabezpieczeniami dla moderatorow i adminow, po migracji pewnie sie zresetowaly. Zobacz teraz czy dziala i daj cynk, czy juz pamieta haslo.WEGier - Czw 04 Paź, 2007 18:16 ciacho podaj mi hasło i login i sprawdzę u siebie
qBert - Czw 04 Paź, 2007 18:46
teczufka napisał/a:
Mi sie zdaje ze ma to zwiazek z zabezpieczeniami dla moderatorow i adminow, po migracji pewnie sie zresetowaly. Zobacz teraz czy dziala i daj cynk, czy juz pamieta haslo.
to ja od razu mówię że tak nie jest bo mam modka i mi się zapamiętuje. Ale tak, że muszę wpisać 'q' Wtedy wyświetla mi się 'qBert' razem z hasłem... Ale mam taki problem z kolei na stronie www.hattrick.org
Nie wiem dlaczego ale muszę wpisywać nick i hasło co rusz... A kiedyś było normalnie. To gdzieś się w przeglądarce ustawia, ale sam nie mogłem znaleźć w FF. Trzeba odszukać te loginy i hasła dla stron, usunąć i dodać raz jeszcze. Wtedy powinno działać... Tylko gdzie szukać? ciasteczkowy - Czw 04 Paź, 2007 18:47 działa .
Dzieki Teczka
Wegier nicka znasz pomyśl nad pass