To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Problem ze steamem !!

i.S.b - Nie 07 Paź, 2007 18:14
Temat postu: Problem ze steamem !!
Otóż:

Włączam kompa, wszystko się ładnie łąduje, w prawym rogu ikonka steam z kropeczkami-czyli, że update. No i spoko, % się zwiększa. Dochodzi do 100%, wyskakuje mi komunikat z ZAPORY SYSTEMOWEJ, że próba połączenia, czy Blokować, czy Odblokować i Anuluj.

Daje Odblokować, mija ok 10sec, niebieskie tło, res kompa ...
Daje Blokować lub Anuluj -> j.w.

Zrobiłem przywracanie systemu o tydzień do tylu ... to samo ...

Za którymś razem, wyskakuje Steam, Logowanie, podaje login i hasło, łączenie, a po chwili ..... KOMUNIKAT Systemowy ...

Ogarnia ktoś z was to ? bo ja nie ... zapewne będą odpowiedzi FORMAT, ale czy to jedyne wyjście ?? a jeśli już, to czy coś to da ??

H E L P :/

adaxdk - Nie 07 Paź, 2007 18:20

błąd na dysku ? nie mam pojęcia .. hymm ... brata się spytam ..bo to dziwne ze system odbiera steama jako jakieś zagrożenie...
qBert - Nie 07 Paź, 2007 18:41

firewall pyta się czy blokować. To jest normalne, też tak miałem... Tylko dlaczego Ci zwiesza kompa... Wyłącz firewalla (również w windzie) i powinno pomóc. Jak nie pokombinuj z wywaleniem pliku clientregistry.blob
potek - Nie 07 Paź, 2007 18:44

wyłącz firewalla i zobacz wtedy jak pójdzie update to włączysz firewall i po problemie ;)
i.S.b - Nie 07 Paź, 2007 19:26

to co mówi qBErt, robiłem, to co potek, też, odinstalowalem nawet steama i zaistalowalem od nowa ........... i stypa :/
bamc - Nie 07 Paź, 2007 21:13

przejedz dysk scandiskiem bo wyglada na to ze masz gdzies blad na dysku i sie sypie :p
lnk - Pon 08 Paź, 2007 14:23

zrob wszystko od nowa , format , poinstaluj wszystko i wylacz zapory i inne "dobre" aplikacje windowsa przez xpantispy i zainstaluj steama od nowa : - )