CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - jak wyciągnąć zdjęcia z PDF
WEGier - Wto 09 Paź, 2007 11:42 Temat postu: jak wyciągnąć zdjęcia z PDFodrazu uprzedzam : szukałem na google ale są tak lakoniczne odpowiedzi że wolę się zapytać was > może się ktoś zna i odpowie jak lamie : ten i ten program
mam katalogi w PDF (nie zabezpieczone) i potrzebuje je wyciągnąć aby umieścić katalog na mojej stronie .... help Jakim programem można je wyciągną ? Próbowałem zrzut ekranu>paint ale wychodziło syfiastoUczulony` - Wto 09 Paź, 2007 11:49 photoshop probowales ?WEGier - Wto 09 Paź, 2007 12:51 nie, bo nie mam
poza tym miałem nadzieje ze ktos juz kiedys to robił i wie czym i jak Sinecod - Wto 09 Paź, 2007 14:21 ale przeciez w adobe rader ma takie cos jak snapshot i tym nie mozesz?WEGier - Wto 09 Paź, 2007 14:34
Sinecod napisał/a:
ale przeciez w adobe rader ma takie cos jak snapshot i tym nie mozesz?
jesteś de beściak ... nie widziałem tej opcji wcześniej, teraz dopiero pokojarzyłem że jest "copy to clipboard" ... może nie jest dokładnie to czego szukałem ale to rozwiązanie jest najlepsze : szybsze i bez zbędnego instalowania programów