CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // czlowiek z roli
no. 10 - Pią 12 Paź, 2007 12:59 Temat postu: Prośba o admina // czlowiek z roli1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
1. Bywają chwile,że się denerwuje lecz w takim przypdku disconect i tyle. Jestem spokojny i mily,nie sądze bym komuś podpadł
2. A właśnie ,że mam!
3. Staram sie
4. Cały ja. Nie mam nawyku kogokolwiek oszukiwać, jestem szczery i uczciwy, kulturalny również (tylko mnie posnosi jeśli ktoś odważy się na ubliżanie czyimś rodzicom,ale zawsze staram sie szybko uspokoić)
5.
- Imię: Aleksander
- Nick: czlowiek z roil, chce byc taki jak ty
- Klan: Nie posiadam
- e-mail handballman10@interia.pl
- gg: 2953396
- STEAMID: STEAM_0:1:7665148
- ew. ---
Motywacja:
Bydzia była moim pierwszym serwem, na którym grałme w csa, gram już tu od paru lat, znam większość ludzi, którzy tu grają. Gram często i praktycznie tylko tu, mam dobre kontakty z większością graczy.
O pozytywne rozpatrzenie mej prośby z góry dziękujęBo$s - Pią 12 Paź, 2007 13:10 O boże, następny -_-
Ale tak jak ktoś napisał adminów nigdy za dużo A, że rolnik nieraz gra rano to przyda się
Czyli tak
czlowiek z roli napisał/a:
Prośba o admina // czlowie z roli
Sinecod - Pią 12 Paź, 2007 13:16 pewnie ... narobi sie was tyle ze dla mnie sie admin nieznajdzie
NIEWEGier - Pią 12 Paź, 2007 13:21 jeżeli tylko już nie masz problemów z dostępem do neta JESTEM ZA!no. 10 - Pią 12 Paź, 2007 13:23 nie mam:P mam sporo nauki bo matura ale z rana prawie zawsze jestem molti - Pią 12 Paź, 2007 13:26 No oczywiscie ze jestem ZAWEGier - Pią 12 Paź, 2007 13:28
czlowiek z roli napisał/a:
nie mam:P mam sporo nauki bo matura ale z rana prawie zawsze jestem
no właśnie z rana by się ktoś przydał, bo grono @ jest pracujące lub studiujące i raczej z rana lipaMIKAS - Pią 12 Paź, 2007 13:37 TAK/NIE - nie wiem podobnie jak u aqqHeSS - Pią 12 Paź, 2007 13:44 nieadaxdk - Pią 12 Paź, 2007 13:46 taq